Mutlu Yıllar Sokak Sanati ♡

@Ahmad hedayelerim ne kadar güzel yaa.:bhr: Hepsi çok özenle seçilmiş. gördükçe için gidiyor.:love1:

Yuh baya çıkmış, Karadeniz'de kimsede fındık yok. Fındık az olduğu için fiyatı da 15 TL'ye çıktı, valla yaşadınız? :)

Bizim burda 14 lira şuan. Kalitesi daha düşük sonuçta. Dahada çıkar umarım. Emanette fındık. Çıksa satacağız.:X

@Ahmad hedayelerim ne kadar güzel yaa.:bhr: Hepsi çok özenle seçilmiş. gördükçe için gidiyor.:love1:

Bizim burda 14 lira şuan. Kalitesi daha düşük sonuçta. Dahada çıkar umarım. Emanette fındık. Çıksa satacağız.:X
Fındık toplamadın galiba yazdıklarından öyle anlıyorum, ama parayı iç edeceklerin en başında geliyorsun? :)

Bu arada konunun doğum günün için açıldığını Ahmad'ı etiketlemenle öğrenmiş bulunmaktayım. :) Biraz geç kalmakla birlikte yeni yaşın kutlu olsun Umut, bu da hediyen. (Ellerim gitmedi ama hatrına yapacak birşey yok.)

%5BVimeo-%5D.gif

tumblr_m7fj4pcXSI1rn88ts.gif

2636.gif

Fındık toplamadın galiba yazdıklarından öyle anlıyorum, ama parayı iç edeceklerin en başında geliyorsun? :)

Bu arada konunun doğum günün için açıldığını Ahmad'ı etiketlemenle öğrenmiş bulunmaktayım. :) Biraz geç kalmakla birlikte yeni yaşın kutlu olsun Umut, bu da hediyen. (Ellerim gitmedi ama hatrına yapacak birşey yok.)

%5BVimeo-%5D.gif

tumblr_m7fj4pcXSI1rn88ts.gif

2636.gif

Aynen bu yıl kendi işime gittim biraz. Haftasonu falan yardıma gittim ama emeo olarak annem ve kardeşimin emeği çok fazla bu yılkinde.:X

Önemli değil. Geç oldu ama zahmet etmen bile yeter.:X Teşekkür ederim. Hediyelerin çok tatlı.:bhr:

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961