Sansürlük bişi göremiyorumYaa çok özel hissettim şuan ve diss atacak yer arıyorum.ss
Amin canım.Sansür koyamadın mi burda çoluk çocuk var.
Sansürlük bişi göremiyorumYaa çok özel hissettim şuan ve diss atacak yer arıyorum.ss
Amin canım.Sansür koyamadın mi burda çoluk çocuk var.
Bugün serbest
Espri yapmayi birakiyorum artikTeşekkür ederim Kaan'ım. Güzel dileklerin uğur getirir umarım bana.Surda 2 günlüğüz zaten bence de uğraşma.
Yok laa alakası yok. Ben bayram diye geldim doğum günüm ortaya çıktı.
Hoş dileklerin icin Teşekkür ederim kankam.
Muhteşem sözlerin için teşekkür ederimeskici ama esprilerin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Rihanna ve Şarkıları hep uğur getirdi bana. Bu yıl da öyle olur umarım.Hoş bulduk valla bende özledim hepinizi.
Solak espri değil yanlış yazım sanırım. Zaten Solak değilim.Teşekkür ederim.
Aynen öyleydim ama doğum günü kutlaması bunun neresinde.
Bunu döndüğümüz farkında olmamana bağlıyorum.
Teşekkür ederim Mehmet.
Teşekkür ederim yeni editör.
Bu hediye herkese gider. @ozgur2113 'ede verirsin bi ara.
Dedim ya sen ya ahmad açsın çünkü elenizin uğuruna inandım bu yıl. Farketmedi benim için ve dileğim gerçekleşti.Bu yıl iyi geçecek.
Teşekkür ederim muhteşem dileklerin için. Hep birlikte inşallah.
Espri yapmayi birakiyorum artik
Önce @Yiğitt yapsin bence bugün yaptigi @ esprisini görünce hayattan sogudumBu iyiliği bayram günü bu forma yap bence.
Çok güzel espriydi bence
Gıybett, kıskanıyosunn beniiiOnu kendi haline bıraktık.
Doğum günün kutlu olsun @sokak sanati. Nice yıllaraBen sen gittikten sonra geldim foruma o yüzden tanışamadık ama ismini duyuyordum hep. Sevildiğin belli umarım doğum gününü kutlatıp tekrar kaçmassın kalırsın burada
Sorma ya profil yazılarına olmamış butonu şart zaten senin esprilerini mumla aradım o et esprisinden sonra
Çok güzel espriydi bence
Gıybett, kıskanıyosunn beniii
Bence olmamis atamadigim icin cok üzüldüm ya benide gecti bu melun espri konusundaDoğum günün kutlu olsun @sokak sanati. Nice yıllaraBen sen gittikten sonra geldim foruma o yüzden tanışamadık ama ismini duyuyordum hep. Sevildiğin belli umarım doğum gününü kutlatıp tekrar kaçmassın kalırsın burada
Sorma ya profil yazılarına olmamış butonu şart zaten senin esprilerini mumla aradım o et esprisinden sonra
Hep beraber @ yiyelim o zamanÇok güzel espriydi bence
Gıybett, kıskanıyosunn beniii
Arada bir kontrol etmek lazim yoksa azitiyorOnu kendi haline bıraktık.
Forumun yaş ortalaması artıyor
sokak sanatı bey iyi ki doğdunuz , hep birlikte nice yıllara
Doğum günün kutlu olsun Umut'cumNice mutlu senelerin olsun.@sokak sanati
Seninle eskiden birbirimize hep kötü hediyeler verirdik neyse bu seferlik normal bir hediye veriyorum
Ben varım ne hediyesinden bahsediyon9
Yeniler gelmiyor ki düşsün.
Teşekkür ederim Darkleqend efendi.Hediye olarak Drake ve Rihanna çiftini hediye etsene bana. Hatta herkes etsin.
Teşekkür ederim Özgür'cüm.Doğum gününde şans olsun diye kötü hediye yok.Hep iyi dilekler ve hedayeler.
Ben varım ne hediyesinden bahsediyon
Nice mutlu yıllara çıngıraklı yılanım.Hediyen;
Marmara'ya da bekleriz canım.Teşekkür ederim Barışcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?