Mutlu Yıllar Sokak Sanati ♡

Teşekkür ederim Kaan'ım. Güzel dileklerin uğur getirir umarım bana.:Z Surda 2 günlüğüz zaten bence de uğraşma.:A

Yok laa alakası yok. Ben bayram diye geldim doğum günüm ortaya çıktı.:A

Hoş dileklerin icin Teşekkür ederim kankam.:Z

Muhteşem sözlerin için teşekkür ederim:bhr: eskici ama esprilerin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.:(

Rihanna ve Şarkıları hep uğur getirdi bana. Bu yıl da öyle olur umarım.:Z Hoş bulduk valla bende özledim hepinizi.:D

Solak espri değil yanlış yazım sanırım. Zaten Solak değilim.:F Teşekkür ederim.:D

Aynen öyleydim ama doğum günü kutlaması bunun neresinde.:F
Bunu döndüğümüz farkında olmamana bağlıyorum.:A

Teşekkür ederim Mehmet.:D

Teşekkür ederim yeni editör.:Z

Bu hediye herkese gider. @ozgur2113 'ede verirsin bi ara.:A

Dedim ya sen ya ahmad açsın çünkü elenizin uğuruna inandım bu yıl. Farketmedi benim için ve dileğim gerçekleşti.:Z Bu yıl iyi geçecek.:F

Teşekkür ederim muhteşem dileklerin için. Hep birlikte inşallah.:bhr:
Espri yapmayi birakiyorum artik :A

Doğum günün kutlu olsun @sokak sanati. Nice yıllara :) Ben sen gittikten sonra geldim foruma o yüzden tanışamadık ama ismini duyuyordum hep. Sevildiğin belli umarım doğum gününü kutlatıp tekrar kaçmassın kalırsın burada :D

Önce @Yiğitt yapsin bence bugün yaptigi @ esprisini görünce hayattan sogudum :A :A

Sorma ya profil yazılarına olmamış butonu şart zaten senin esprilerini mumla aradım o et esprisinden sonra :A

Doğum günün kutlu olsun @sokak sanati. Nice yıllara :) Ben sen gittikten sonra geldim foruma o yüzden tanışamadık ama ismini duyuyordum hep. Sevildiğin belli umarım doğum gününü kutlatıp tekrar kaçmassın kalırsın burada :D

Sorma ya profil yazılarına olmamış butonu şart zaten senin esprilerini mumla aradım o et esprisinden sonra :A

Teşekkür ederim.:D Seviyorlar sağolsunlar bende layık olmaya çalışıyorum. Burada olursam zamanla tanışırız. Foruma çabuk ısınmışsın kolay kaynaşırız.:X

Çok güzel espriydi bence :A

Gıybett, kıskanıyosunn beniii :A

Nagihanmısın ki sen seni kıskanalım.:A

Bence olmamis atamadigim icin cok üzüldüm ya benide gecti bu melun espri konusunda :A
Çok güzel espriydi bence :A

Gıybett, kıskanıyosunn beniii :A
Hep beraber @ yiyelim o zaman :A
Onu kendi haline bıraktık.:A
Arada bir kontrol etmek lazim yoksa azitiyor :A

Doğum günün kutlu olsun Umut'cum :Z Nice mutlu senelerin olsun. :D @sokak sanati

Seninle eskiden birbirimize hep kötü hediyeler verirdik neyse bu seferlik normal bir hediye veriyorum :A

7e862c9dc021f384fedd300aaa0d8906.jpg

9
Forumun yaş ortalaması artıyor :A
sokak sanatı bey iyi ki doğdunuz , hep birlikte nice yıllara :)

Yeniler gelmiyor ki düşsün.:F
Teşekkür ederim Darkleqend efendi.:Z Hediye olarak Drake ve Rihanna çiftini hediye etsene bana. Hatta herkes etsin.:love1:

Doğum günün kutlu olsun Umut'cum :Z Nice mutlu senelerin olsun. :D @sokak sanati

Seninle eskiden birbirimize hep kötü hediyeler verirdik neyse bu seferlik normal bir hediye veriyorum :A

7e862c9dc021f384fedd300aaa0d8906.jpg

Teşekkür ederim Özgür'cüm.:bhr: Doğum gününde şans olsun diye kötü hediye yok.:Z Hep iyi dilekler ve hedayeler.:F

9

Yeniler gelmiyor ki düşsün.:F
Teşekkür ederim Darkleqend efendi.:Z Hediye olarak Drake ve Rihanna çiftini hediye etsene bana. Hatta herkes etsin.:love1:

Teşekkür ederim Özgür'cüm.:bhr: Doğum gününde şans olsun diye kötü hediye yok.:Z Hep iyi dilekler ve hedayeler.:F
Ben varım ne hediyesinden bahsediyon :A

Ben varım ne hediyesinden bahsediyon :A

Hadi senden özel hediye sipariş ediyorum. Drake ile Rih aşkını hediye edin. Onlarada uğur olsun yeni yılım.:Z

Nice mutlu yıllara çıngıraklı yılanım. :D Hediyen;

foxtv.gif

Kötü söz yok Atacan. Yılan neymiş. Hep iyi dilek ve konuşmalar olsun konumda.:A Eski imge mi sil.:F Drake ve Rih içinde bol bol çocuklu çomaklı dua edin.:Z

Teşekkürler bu arada.:bhr: