Mutlu Yıllar Sokak Sanati ♡

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,042
Puanı
1,060
Bugün FavoriForumum'un en sevilen üyelerinden @sokak sanati 'nın 22. yaş günü.

Doğum günü benim foruma kayıt olduğum gün ile aynı, zaten aramızda muhteşem uyum var. Ve bu da onlardan sadece biri. :bhr:

Gerçekten çok seviliyorsun dostum. 22 yaşının çok mutlu ve çok güzel olması dileğim ile. :Z

♡happy birthday♡​

Hediyelerin :Z

rs-245524-rihanna-video-calvin-harris-this-is-what-you-came-for.jpg

bihter_behlul_02.jpg

kinopoisk.ru-Kristen-Stewart-1018871.jpg

maxresdefault (3).jpg

Teşekkür ederim muhteşem konun ve hediyelerin için @Ahmad :bhr: Çok hoş olmuş konun. Senin üye olduğun gün benim doğum günüm. Çok özel bir olay bu. Efsaneyiz biz.:Z

Doğum günün kutlu olsun Umut arkadaşım, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler dilerim. :D

Benim vereceğim hediyelerden sana hayır gelmez biliyorsun, geçmişteki gıcık hediyelerini unutmuş değilim. ss Bu yüzden hediye işini pas geçiyorum, hem bir takmışsın uğursuzluk şeysine, sonra bir şey olur benden bilirsin falan uğraşamam senle. :A

Niye şimdi döndüğün anlaşıldı. :A

Hem doğum günün hem bayram ne güzel, nice mutlu yaşlara kardeşim :)

Sevdiklerinle birlikte nice saglikli,huzurlu,güzel ve mutlu yillar dilerim dogum günün kutlu olsun :D bu arada hosgeldin kanka özlettin kendini :A @sokak sanati
Hediye olarak da Rihanna ve Rihanna'nin eskilerden cok güzel bir sarkisini veriyorum malum eskici oldugumuz icin eski bir sarki secmek gerekti :A
images.jpg

Cobie Smulders muhabbeti yapardık bir aralar.Kafa dengi güzel bir sadıcımdır :)

@sokak sanati canım benim konuyu ben açacaktım da neyse yabancıya gitmemis. :A

Doğum günün kutlu olsun. Ailenle, sevdiklerinle nice güzel, sağlıklı vr mutlu yıllara. :bhr:

Doğum günün kutlu olsun Umut arkadaşım, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler dilerim. :D

Benim vereceğim hediyelerden sana hayır gelmez biliyorsun, geçmişteki gıcık hediyelerini unutmuş değilim. ss Bu yüzden hediye işini pas geçiyorum, hem bir takmışsın uğursuzluk şeysine, sonra bir şey olur benden bilirsin falan uğraşamam senle. :A

Teşekkür ederim Kaan'ım. Güzel dileklerin uğur getirir umarım bana.:Z Surda 2 günlüğüz zaten bence de uğraşma.:A

Niye şimdi döndüğün anlaşıldı. :A

Hem doğum günün hem bayram ne güzel, nice mutlu yaşlara kardeşim :)

Yok laa alakası yok. Ben bayram diye geldim doğum günüm ortaya çıktı.:A

Hoş dileklerin icin Teşekkür ederim kankam.:Z

Sevdiklerinle birlikte nice saglikli,huzurlu,güzel ve mutlu yillar dilerim dogum günün kutlu olsun :D bu arada hosgeldin kanka özlettin kendini :A @sokak sanati
Hediye olarak da Rihanna ve Rihanna'nin eskilerden cok güzel bir sarkisini veriyorum malum eskici oldugumuz icin eski bir sarki secmek gerekti :A
Ekli dosyayı görüntüle 51851

Muhteşem sözlerin için teşekkür ederim:bhr: eskici ama esprilerin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.:(

Rihanna ve Şarkıları hep uğur getirdi bana. Bu yıl da öyle olur umarım.:Z Hoş bulduk valla bende özledim hepinizi.:D

Nice mutlu yıllara @solak sanati [emoji2]

Solak espri değil yanlış yazım sanırım. Zaten Solak değilim.:F Teşekkür ederim.:D

Cobie Smulders muhabbeti yapardık bir aralar.Kafa dengi güzel bir sadıcımdır :)

Aynen öyleydim ama doğum günü kutlaması bunun neresinde.:F
Bunu döndüğümüz farkında olmamana bağlıyorum.:A

Teşekkür ederim Mehmet.:D

Doğum günün kutlu olsun @sokak sanati :D

Hediyen :A Bu hediyeyi Haluk'a vermek isterdim ama maalesef gitti :(

FOXLogo_YENI.jpg

Teşekkür ederim yeni editör.:Z

Bu hediye herkese gider. @ozgur2113 'ede verirsin bi ara.:A

@sokak sanati canım benim konuyu ben açacaktım da neyse yabancıya gitmemis. :A

Doğum günün kutlu olsun. Ailenle, sevdiklerinle nice güzel, sağlıklı vr mutlu yıllara. :bhr:

Dedim ya sen ya ahmad açsın çünkü elenizin uğuruna inandım bu yıl. Farketmedi benim için ve dileğim gerçekleşti.:Z Bu yıl iyi geçecek.:F

Teşekkür ederim muhteşem dileklerin için. Hep birlikte inşallah.:bhr:

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara. :X @sokak sanati

Vereceğim hediyenin de eski günlerimizi hatırlatmasını istedim. :bhr: :A

311220131051487318847.jpg

Doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar. Yeni yaşında burada olman harika oldu. :Z

Teşekkür ederim Ozan.:D İnşallah sık sık uğrarım buraya.:X O değilde . koyduktan sonra neden baş harf otomatik büyümüyor. Mağdur oluyorum 1 gündür.:F

Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara. :X @sokak sanati

Vereceğim hediyenin de eski günlerimizi hatırlatmasını istedim. :bhr: :A

311220131051487318847.jpg

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.:D

Ama insan doğum gününde özel hissettirilir.ss Neyse sağlık olsun.

Teşekkür ederim Ozan.:D İnşallah sık sık uğrarım buraya.:X O değilde . koyduktan sonra neden baş harf otomatik büyümüyor. Mağdur oluyorum 1 gündür.:F

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.:D

Ama insan doğum gününde özel hissettirilir.ss Neyse sağlık olsun.
Ama ben seni özel hissettirmiş olduğumu düşünüyorum. :A

Son düzenleme: