Mutlu Yıllar Çiğdem-!

Doğum günün kutlu olsun Çiko

Sana Hemsworth kardeşleri hediye ediyorum. Sıra sıra yada sırasızca fütursuzca kullan.

aaa düşünmen bile yeter @MayısKralı çok teşekkürler 😉

bu forumda 3.kez doğum günü konum oldu 22 yaşında geldik foruma şimdi olduk 25 burada yaşlanıp gitmeyiz inş

sonunda 24 denen 5 yıllık büyük bir engeli aşabildik gözümüz aydın
5 yılda 24 ü zorda olsa geçebildin darısı 26 . yaşgününe diyelim bir on yıl sonrada 26 yaşına girersin artık

sonunda 24 denen 5 yıllık büyük bir engeli aşabildik gözümüz aydın
5 yılda 24 ü zorda olsa geçebildin darısı 26 . yaşgününe diyelim bir on yıl sonrada 26 yaşına girersin artık
HAHAHAHA 2020 de 26 olrurum inş

Vampir dizileri çok izliyorum oradan etkilendim sanırım ben yaşlanmıyorum ayol

HAHAHAHA 2020 de 26 olrurum inş

Vampir dizileri çok izliyorum oradan etkilendim sanırım ben yaşlanmıyorum ayol

özellikle evlenirken birlikte yaşlanırız derler ya bizde öyle bir durum söz konusu olmaz
senin bir yılın benim 15 yıla denk gelir sen daha 30 a girmeden ben 80 yaşını bulurum

özellikle evlenirken birlikte yaşlanırız derler ya bizde öyle bir durum söz konusu olmaz
senin bir yılın benim 15 yıla denk gelir sen daha 30 a girmeden ben 80 yaşını bulurum
hahahah aa gerçekten öyle bir durum olursa çöp sepetine atarım vlla seni uğraşamam

hahahah aa gerçekten öyle bir durum olursa çöp sepetine atarım vlla seni uğraşamam
ilerde yaşayacağım tehlikeyi şimdiden sezdiğim için senin üstüne on onbeş kuma getirmem şart
bakarsın en azından biri vefalı çıkar eskilerini atmaz çöpe
)