nereden bildin kız bana hep derler küçükken ebru gündeş ve musti şarkılarında oynarmışım 😱 @Forumdash @mrt-06 sanırım cadolozluğun güçlerinden geliyor bunu bilmesi @serhattAaa görmemiştir sanırım bu bebekmiş kendi halinde oynuyormuş @xemrexxx
Hahah Aaa tek sen beni değilya ben de seni araştırıyorum ayoll @mrt-06 @Forumdashnereden bildin kız bana hep derler küçükken ebru gündeş ve musti şarkılarında oynarmışım 😱 @Forumdash @mrt-06 sanırım cadolozluğun güçlerinden geliyor bunu bilmesi @serhatt
Bu kuyu cadısı herşeyi bildiğine göre büyücülüğü kanıtlandı artık,dikkatli olnereden bildin kız bana hep derler küçükken ebru gündeş ve musti şarkılarında oynarmışım 😱 @Forumdash @mrt-06 sanırım cadolozluğun güçlerinden geliyor bunu bilmesi @serhatt
Bu @xemrexxx böyle ayoll geçmişte sevdiği şeylere antilik yapıyor Musti , Vadi Supernatural yanı neyin geçmişte fanıysa günümüzde antilik yapıp havalı görünmeye çalısıyor sanırım Yada gıcık görünmeye diyelim ki 2. seneçek daha uyuyor @mrt-06 @ForumdashBu kuyu cadısı herşeyi bildiğine göre büyücülüğü kanıtlandı artık,dikkatli ol
Biz Emrenin yaptığına ergenlik diyoruzBu @xemrexxx böyle ayoll geçmişte sevdiği şeylere antilik yapıyor Musti , Vadi Supernatural yanı neyin geçmişte fanıysa günümüzde antilik yapıp havalı görünmeye çalısıyor sanırım Yada gıcık görünmeye diyelim ki 2. seneçek daha uyuyor @mrt-06 @Forumdash
Hahah oda olur cnmBiz Emrenin yaptığına ergenlik diyoruz
Mezarına döndü sanırım yinede öcü gibi çıkabilir her anÖyle bacım öyle
Cumaya kadar hortlamaz artık Kafamızı dinleyelim birazMezarına döndü sanırım yinede öcü gibi çıkabilir her an
Yine bana bir şeyler saydırıp gitmiş tövbe tövbeCumaya kadar hortlamaz artık Kafamızı dinleyelim biraz
Bütün foruma saydımış neredeyse soykası batasıcaYine bana bir şeyler saydırıp gitmiş tövbe tövbe
Öncü hedefi destere ile biz oluyoruz destere yokken özellikle iyice hedefi ben oldum 5 yıldır takıntılı manyak @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @ForumdashBütün foruma saydımış neredeyse soykası batasıca
Kız bu yılan gizliden gizliye sana aşık olmasınÖncü hedefi destere ile biz oluyoruz destere yokken özellikle iyice hedefi ben oldum 5 yıldır takıntılı manyak @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
Tövbe estafurullah Allah korusun 😱😱😱Kız bu yılan gizliden gizliye sana aşık olmasın
aaa niye aslan gibi delikanlıTövbe estafurullah Allah korusun 😱😱😱
Yer cücesi diyelim biz ona 15 santim kısa bendenaaa niye aslan gibi delikanlı
Olsun canım önemli olan aşktır her zamanYer cücesi diyelim biz ona 15 santim kısa benden