nereden bildin kız bana hep derler küçükken ebru gündeş ve musti şarkılarında oynarmışım 😱 @Forumdash @mrt-06 sanırım cadolozluğun güçlerinden geliyor bunu bilmesi
Hahah Aaa tek sen beni değilya ben de seni araştırıyorum ayollnereden bildin kız bana hep derler küçükken ebru gündeş ve musti şarkılarında oynarmışım 😱 @Forumdash @mrt-06 sanırım cadolozluğun güçlerinden geliyor bunu bilmesi@serhatt
Bu kuyu cadısı herşeyi bildiğine göre büyücülüğü kanıtlandı artık,dikkatli olnereden bildin kız bana hep derler küçükken ebru gündeş ve musti şarkılarında oynarmışım 😱 @Forumdash @mrt-06 sanırım cadolozluğun güçlerinden geliyor bunu bilmesi@serhatt
Bu @xemrexxx böyle ayoll geçmişte sevdiği şeylere antilik yapıyor Musti , Vadi Supernatural yanı neyin geçmişte fanıysa günümüzde antilik yapıp havalı görünmeye çalısıyor sanırımBu kuyu cadısı herşeyi bildiğine göre büyücülüğü kanıtlandı artık,dikkatli ol![]()
Biz Emrenin yaptığına ergenlik diyoruzBu @xemrexxx böyle ayoll geçmişte sevdiği şeylere antilik yapıyor Musti , Vadi Supernatural yanı neyin geçmişte fanıysa günümüzde antilik yapıp havalı görünmeye çalısıyor sanırım![]()
![]()
Yada gıcık görünmeye diyelim ki 2. seneçek daha uyuyor
@mrt-06 @Forumdash
Hahah oda olur cnmBiz Emrenin yaptığına ergenlik diyoruz![]()
Mezarına döndü sanırım yinede öcü gibi çıkabilir her anÖyle bacım öyle![]()
Cumaya kadar hortlamaz artıkMezarına döndü sanırım yinede öcü gibi çıkabilir her an![]()
![]()
![]()
Yine bana bir şeyler saydırıp gitmiş tövbe tövbeCumaya kadar hortlamaz artıkKafamızı dinleyelim biraz
![]()
Bütün foruma saydımış neredeyse soykası batasıcaYine bana bir şeyler saydırıp gitmiş tövbe tövbe![]()
![]()
![]()
Öncü hedefi destere ile biz oluyoruz destere yokken özellikle iyice hedefi ben oldum 5 yıldır takıntılı manyak @xemrexxxBütün foruma saydımış neredeyse soykası batasıca![]()
Kız bu yılan gizliden gizliye sana aşık olmasınÖncü hedefi destere ile biz oluyoruz destere yokken özellikle iyice hedefi ben oldum 5 yıldır takıntılı manyak @xemrexxx![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
Tövbe estafurullah Allah korusun 😱😱😱Kız bu yılan gizliden gizliye sana aşık olmasın![]()
aaa niye aslan gibi delikanlıTövbe estafurullah Allah korusun 😱😱😱
Yer cücesi diyelim biz ona 15 santim kısa bendenaaa niye aslan gibi delikanlı![]()
Olsun canım önemli olan aşktır her zamanYer cücesi diyelim biz ona 15 santim kısa benden![]()
![]()
![]()