Mustafa Sandal'ın Konuk Olduğu Beyaz Show (1996)

O zamanlar gerçekten seviyormuydun :X Ben de o yaşlarda Yonca Evcemik severdim ama şimdi sevmenin s'si bile yok:A
Aaa tabikide ayoll 90larda çocuk olup Araba ile büyümeyen çocuk var mı Türkiye de :A

Çizgi film kadar çok izlerdik 7/24 saat Kanal D verirdi klibi :F @Yiğitt

Aya Benzer dansını az taklit etmedik zaten :A Sadece ilk albümünü hatırlamıyorum 96 dan beridir bilinçli şekilde Musti dinliyorum :Z:Z:Z

Aaa tabikide ayoll 90larda çocuk olup Araba ile büyümeyen çocuk var mı Türkiye de :A

Çizgi film kadar çok izlerdik 7/24 saat Kanal D verirdi klibi :F @Yiğitt

Aya Benzer dansını az taklit etmedik zaten :A Sadece ilk albümünü hatırlamıyorum 96 dan beridir bilinçli şekilde Musti dinliyorum :Z:Z:Z
Bilinçli olarak :X Aya benzer dansını 23 nisan gösterilerinde oynadiniz mi :A

Bilinçli olarak :X Aya benzer dansını 23 nisan gösterilerinde oynadiniz mi :A
Aaa bilinçli evet bir hayal mayal hatırlamak vardır bir de bile isteye dinlemek izlemek vardır 90larda zaten Araba ve Şımarık çocukluğumun en unutulmaz 2 şarkısı ayna kadar net hatırlıyorum izleyip dinlediğimi :A :A :A

5 yaşındaydım şuan konudakı dönemde :A Şarkı dinlemeyi bırak tarlada çalışıyorduk :F:F :F
994880_208587519298153_951475683_n.jpg

Aaa bilinçli evet bir hayal mayal hatırlamak vardır bir de bile isteye dinlemek izlemek vardır 90larda zaten Araba ve Şımarık çocukluğumun en unutulmaz 2 şarkısı ayna kadar net hatırlıyorum izleyip dinlediğimi :A :A :A

5 yaşındaydım şuan konudakı dönemde :A Şarkı dinlemeyi bırak tarlada çalışıyorduk :F:F :F
994880_208587519298153_951475683_n.jpg
Ahahaha Yeşil soğan - kıvırcık olduguna göre kısır yapıp yanındaki kızla evde altın günü yapıcaktınız heralde:F

Sen güneşe bakamıyon mu :A