O zamanlar gerçekten seviyormuydun Ben de o yaşlarda Yonca Evcemik severdim ama şimdi sevmenin s'si bile yokŞuankı yaşımdan büyük
Aaa tabikide ayoll 90larda çocuk olup Araba ile büyümeyen çocuk var mı Türkiye deO zamanlar gerçekten seviyormuydun Ben de o yaşlarda Yonca Evcemik severdim ama şimdi sevmenin s'si bile yok
Bilinçli olarak Aya benzer dansını 23 nisan gösterilerinde oynadiniz miAaa tabikide ayoll 90larda çocuk olup Araba ile büyümeyen çocuk var mı Türkiye de
Çizgi film kadar çok izlerdik 7/24 saat Kanal D verirdi klibi @Yiğitt
Aya Benzer dansını az taklit etmedik zaten Sadece ilk albümünü hatırlamıyorum 96 dan beridir bilinçli şekilde Musti dinliyorum
Aaa bilinçli evet bir hayal mayal hatırlamak vardır bir de bile isteye dinlemek izlemek vardır 90larda zaten Araba ve Şımarık çocukluğumun en unutulmaz 2 şarkısı ayna kadar net hatırlıyorum izleyip dinlediğimiBilinçli olarak Aya benzer dansını 23 nisan gösterilerinde oynadiniz mi
Ahahaha Yeşil soğan - kıvırcık olduguna göre kısır yapıp yanındaki kızla evde altın günü yapıcaktınız heraldeAaa bilinçli evet bir hayal mayal hatırlamak vardır bir de bile isteye dinlemek izlemek vardır 90larda zaten Araba ve Şımarık çocukluğumun en unutulmaz 2 şarkısı ayna kadar net hatırlıyorum izleyip dinlediğimi
5 yaşındaydım şuan konudakı dönemde Şarkı dinlemeyi bırak tarlada çalışıyorduk
Babam öyle yakalamış ama cici çıkmışız bence doğal poz yokAhahaha Yeşil soğan - kıvırcık olduguna göre kısır yapıp yanındaki kızla evde altın günü yapıcaktınız heralde
Sen güneşe bakamıyon mu
@Yiğitt Beyaz Showa getirmiyor ozaman biz gelelim dedik ayoll @ForumdashNe münasebet açtın bu konuyu @Çiğdem-
git gide ona benzemeye başladın,kaba şey@Yiğitt Beyaz Showa getirmiyor ozaman biz gelelim dedik ayoll @Forumdash
Vartolu gibi konuştum @S.G.A.T.
Vartoluyuda ayoll derken düşünsenegit gide ona benzemeye başladın,kaba şey
keşke dese yontulur birazVartoluyuda ayolld erken düşünsene
Aaa yumuşadı adam pamuk gibi daha ne kadar yumuşayacak ayollkeşke dese yontulur biraz
Selimle aşk yaşayacak kadarAaa yumuşadı adam pamuk gibi daha ne kadar yumuşayacak ayoll
Musti de @xemrexxx yi görmüş mü? Görmediyse içini ferah tut Musti halan senindirAaa bu bile konserine gitmiş Mustinin en çok ona üzülüyorum @Forumdash