Dindar dinine düşkün adamı günahkar yaptılar.sssEfendi gözükenden korkucan
Dindar dinine düşkün adamı günahkar yaptılar.sssEfendi gözükenden korkucan
Demek ki karısını aldattı, karısıyla ondan boşandı. Peh be bu adamı da karakterli bilirdik, yazıklar olsun.
Ayrılır ayrılmaz da sevgilisiyle fotoğraf çekinip yurt dışına mı gitmiş? Dur ayrıldım da hemen bir sevgili bulayım mı demiş? Biraz realist olalım.Açıklama yaptı Mustafa Ceceli 2-3 yıldır evliliğimizde sorun vardı düşüncelerde anlaşamıyorduk dedi ben aldattığını sanmıyorum
Ayrılır ayrılmaz da sevgilisiyle fotoğraf çekinip yurt dışına mı gitmiş? Dur ayrıldım da hemen bir sevgili bulayım mı demiş? Biraz realist olalım.
Ayrıldıktan birkaç günde bu haber çıkıyor o açıdan da aldatma ihtimali ortaya çıkıyor,ama diyelim aldatmadı bu defada ortaya başka bir çelişki çıkıyor,eşinden ayrıldıktan sonra birkaç gündemi aşık oldu MustafaAçıklama yaptı Mustafa Ceceli 2-3 yıldır evliliğimizde sorun vardı düşüncelerde anlaşamıyorduk dedi ben aldattığını sanmıyorum
Madem ilgilendirmiyor benim mesajıma olmamış atıp ne için savunmasına geçiyorsun?Ben düşüncemi söyledim sadece açıklamasını yazdım buraya beni özel hayatı ilgilendirmiyor müziğine bakarım ben😉
Ayrıldıktan birkaç günde bu haber çıkıyor o açıdan da aldatma ihtimali ortaya çıkıyor,ama diyelim aldatmadı bu defada ortaya başka bir çelişki çıkıyor,eşinden ayrıldıktan sonra birkaç gündemi aşık oldu Mustafa?
Madem ilgilendirmiyor benim mesajıma olmamış atıp ne için savunmasına geçiyorsun?
Kendinle çelişiyorsun, bir öyle diyorsun, bi böyle diyorsun.Bu duruma bende kızdım açıkcası bu konuda da açıklama yapması lazım ben dediğim gibi müziğine bakıyorum özel hayatına değil😉
Hayran olduğum sanatçıda ondan
Kendinle çelişiyorsun, bir öyle diyorsun, bi böyle diyorsun.
Kanıtın var mı ulan aldattığına dair.Kendinle çelişiyorsun, bir öyle diyorsun, bi böyle diyorsun.
Kanıtın var mı ulan aldattığına dair.
Karşı tarafın var mı aldattığına dair?Kanıtın var mı ulan aldattığına dair.
Konudaki fotoğrafı görmüyor musun?Resim paylaştı diyorlar ama ben instagramında görmedim resim paylaştığını
Müzik tarzı olarak oldukça başarılı birçok şarkılarını bende çok başarılı buluyorum orası ayrı ama şu konuda bence birçok hayranıda onu yanlış buluyordurBu duruma bende kızdım açıkcası bu konuda da açıklama yapması lazım ben dediğim gibi müziğine bakıyorum özel hayatına değil😉
Hayran olduğum sanatçıda ondan
Karşı tarafın var mı aldattığına dair?
Boşandı iki gün önce, şimdi de yan yana samimi fotoğraflar çekmişler.Ben sevgilimle 1-2 aydan önce bu kıvama gelmem işin aslı
Konudaki fotoğrafı görmüyor musun?
Müzik tarzı olarak oldukça başarılı birçok şarkılarını bende çok başarılı buluyorum orası ayrı ama şu konuda bence birçok hayranıda onu yanlış buluyordur
Boşanalı 2-3 gün oldu bir zahmet instagramda paylaşmasın.Gördüm onu onu demiyorum ben instagramda paylaştı dediler de onu diyorum
Boşanalı 2-3 gün oldu bir zahmet instagramda paylaşmasın.
Ulan şu herifide bozdular ya ne diyim .ASFGH
Din kelimesinin altına sığınan birçok insan gibiydi o da
Karısından ayrıldıktan sonra birkaç günde bu görüntüler olması sanırım çoğu kişinin beklediği bir durum değildi,birkaç günde sevgili bulmuş oldu
Yok ona değil aslında 5 gün içinde birini bulması daha önceden biri olduğunu gösterir kanımca yani evliyken
Demek ki karısını aldattı, karısıyla ondan boşandı. Peh be bu adamı da karakterli bilirdik, yazıklar olsun.
Allah kimseyi bizim forumun diline düşürmesin ne sapıklığı kaldı ne karakteri.Kanıtın var mı ulan aldattığına dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?