Mustafa Ceceli Yeni Aşkını Buldu!

Açıklama yaptı Mustafa Ceceli 2-3 yıldır evliliğimizde sorun vardı düşüncelerde anlaşamıyorduk dedi ben aldattığını sanmıyorum
Ayrılır ayrılmaz da sevgilisiyle fotoğraf çekinip yurt dışına mı gitmiş? Dur ayrıldım da hemen bir sevgili bulayım mı demiş? Biraz realist olalım. :X

Ayrılır ayrılmaz da sevgilisiyle fotoğraf çekinip yurt dışına mı gitmiş? Dur ayrıldım da hemen bir sevgili bulayım mı demiş? Biraz realist olalım. :X

Ben düşüncemi söyledim sadece açıklamasını yazdım buraya beni özel hayatı ilgilendirmiyor müziğine bakarım ben😉

Açıklama yaptı Mustafa Ceceli 2-3 yıldır evliliğimizde sorun vardı düşüncelerde anlaşamıyorduk dedi ben aldattığını sanmıyorum
Ayrıldıktan birkaç günde bu haber çıkıyor o açıdan da aldatma ihtimali ortaya çıkıyor,ama diyelim aldatmadı bu defada ortaya başka bir çelişki çıkıyor,eşinden ayrıldıktan sonra birkaç gündemi aşık oldu Mustafa:)

Ayrıldıktan birkaç günde bu haber çıkıyor o açıdan da aldatma ihtimali ortaya çıkıyor,ama diyelim aldatmadı bu defada ortaya başka bir çelişki çıkıyor,eşinden ayrıldıktan sonra birkaç gündemi aşık oldu Mustafa?:)

Bu duruma bende kızdım açıkcası bu konuda da açıklama yapması lazım ben dediğim gibi müziğine bakıyorum özel hayatına değil😉

Madem ilgilendirmiyor benim mesajıma olmamış atıp ne için savunmasına geçiyorsun? :D

Hayran olduğum sanatçıda ondan:D

Bu duruma bende kızdım açıkcası bu konuda da açıklama yapması lazım ben dediğim gibi müziğine bakıyorum özel hayatına değil😉

Hayran olduğum sanatçıda ondan:D
Müzik tarzı olarak oldukça başarılı birçok şarkılarını bende çok başarılı buluyorum orası ayrı ama şu konuda bence birçok hayranıda onu yanlış buluyordur:)

Karşı tarafın var mı aldattığına dair? :A

Boşandı iki gün önce, şimdi de yan yana samimi fotoğraflar çekmişler. :D Ben sevgilimle 1-2 aydan önce bu kıvama gelmem işin aslı :D

Konudaki fotoğrafı görmüyor musun? :D

Gördüm onu onu demiyorum ben instagramda paylaştı dediler de onu diyorum:D

Müzik tarzı olarak oldukça başarılı birçok şarkılarını bende çok başarılı buluyorum orası ayrı ama şu konuda bence birçok hayranıda onu yanlış buluyordur:)

Ben kızdığımı söyledim hiç yakıştıramadım demiştim haberi okuyunca

Ulan şu herifide bozdular ya ne diyim .AS:DFGH

@Çiğdem- senin bi lafın vardı.

Her geçen gün bu sözü doğruluğu artıyor. :A :A

Din kelimesinin altına sığınan birçok insan gibiydi o da :A

Karısından ayrıldıktan sonra birkaç günde bu görüntüler olması sanırım çoğu kişinin beklediği bir durum değildi,birkaç günde sevgili bulmuş oldu :) :)

Yok ona değil aslında 5 gün içinde birini bulması daha önceden biri olduğunu gösterir kanımca yani evliyken :A

Demek ki karısını aldattı, karısıyla ondan boşandı. Peh be bu adamı da karakterli bilirdik, yazıklar olsun. :)

Kanıtın var mı ulan aldattığına dair. :A
Allah kimseyi bizim forumun diline düşürmesin ne sapıklığı kaldı ne karakteri. :F @Çiğdem- @xemrexxx

Çok lafçı insanlarız kesinlikle. :A

Bu adamı en son gördüğümde TRT'de ezan okuyordu :A Konserde Allah'a şirk falan mı koştu ne hale gelmiş tövbeler olsun :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking