İsabet olmuş yoksa şuan seçemezdinPardon o sezonu sen sunmuyodun çikocum özür.GunesinOglu demişti.
İsabet olmuş yoksa şuan seçemezdinPardon o sezonu sen sunmuyodun çikocum özür.GunesinOglu demişti.
Forumdash başımın etini yiyecek ben gidince mi yaptın diye Handeyi istiyordu .AHandemi secerdim ama düşük verenlerle kavga ederim o yuzden almıyorum.
@tolgab seçsin Hande'yi efsane sezon olur.Forumdash başımın etini yiyecek ben gidince mi yaptın diye Handeyi istiyordu .A
Benim Albümümde de yasaklamıştım burda da yasağı koyuyorum
Burcu ile finale çıkmıştım çok iyi tercih olur yabancıdan ise Katy iyi ama @Harunnn60 kayışları koparır rezil edersen ayoll @MayısKralı
@gözlemci e emanet edeyim Mustimi avatarı boşa taşımasın@tolgab seçsin Hande'yi efsane sezon olur.
O yaşıyor mu.
Aaa önemli değil seçilmesi alabilirsin Gülbeni biraz ilerlersin sende fena isim değilAlındı mı ya kötü olmuş.Seda bacımı alsam forum hazır değil.
Aaa yaşıyor tabi avatarıda dünyanın en iyi avatarıO yaşıyor mu.
Yarışmıcaksın bile ayoll ortalığı ne karıştırıyounKesin konuşma
Yarışmıcaksın bile ayoll ortalığı ne karıştırıyoun
Tolga'da bana torpil geçecek her hafta.Aaa yaşıyor tabi avatarıda dünyanın en iyi avatarı
Hem @gözlemci e full torpil şike ne dersen adına serbest
Seçen olmaz zaten ayoll olursada caydırırımRihanna'da yarismayacak o zaman ben izin vermiyorum
Seni kim şutlayacak?
Olsun yinede puanlayacaksın şike yapacağını açıkca söyledin.Yarışmıyorum kı ben
Seçen olmaz zaten ayoll olursada caydırırım
Sen seç ozamanOlsun yinede puanlayacaksın şike yapacağını açıkca söyledin.
Aaa tamam @xBUGRAx @Harunnn60 dısındakılere vermeyiz RihannayıYok o kuralı köy o kadar diyorum. Yoksa çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?