Assolist diyeceksin bana, kulisime de muzlu süt istiyorum ona göreAaa sensiz olmaz zaten ayoll yarışmanın kamberi
Aaa veririz ayoll sen yarışmayı hareketlendirir bir iki palyaço gösterileri etAssolist diyeceksin bana, kulisime de muzlu süt istiyorum ona göre
Sahibiyle görüşüceksin varsa@Çiğdem- başkasının yarıştığı bir sanatçıyı direkt, hiç sormadan alabilir miyiz?
Onu yarışmanın sahibi yapsın benim yarışacağım ismin bir ağırlığı olacakAaa veririz ayoll sen yarışmayı hareketlendirir bir iki palyaço gösterileri et
Ozaman sütü bırak su bile yokOnu yarışmanın sahibi yapsın benim yarışacağım ismin bir ağırlığı olacak
Benim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk.Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
Aaa evet sahibinden de onay aldım senin için yasal koşullara uygunBenim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk.
All Star olacak baş vuruyu açınca seçilecek isimleri sahiplerini yazacam senin elinde Müslüm ve Kazım var ister birini seçersin ister başkasına verirsin başka alırsın , alış veriş yapacaksınızŞimdi napıyoruz? Yeni isim mi seçiyoruz yoksa eskilerden mi?
Sen Acun musun ablacım? Nerden çıktı bu All-Star ya?All Star olacak baş vuruyu açınca seçilecek isimleri sahiplerini yazacam senin elinde Müslüm ve Kazım var ister birini seçersin ister başkasına verirsin başka alırsın , alış veriş yapacaksınız
Hhaha dişi acun olarak bende buradakı survivoru kurutuyorumSen Acun musun ablacım? Nerden çıktı bu All-Star ya?Benim aklımda ne güzel yeni isimler vardı.
Hhaha dişi acun olarak bende buradakı survivoru kurutuyorum
Farklı isimler istiyorsan sahiplerine baş vurup alıcaksınİlk 3 sezondan GunesinOglu All Star yapmıştı . Bu 2.All Star olacak yanı benim yaptığım son 3 sezondan ve ilk 3 sezondan yarışıp All Starda olmayan şarkıcılarda olacak bak seç beğen ayoll baş vuru bu gece yada yarın gelecek ozaman detaylı anlarsın
Ajdar?Benim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk.
@sokak sanati Aslında Ariana olabilir kanka, Selena'yı da istiyorum gerçi.Yeni isim olursa Demi bu sene çok iyiydi. Yerli seçeceksem Burcu Güneç isterim ama @Çiğdem- Allstar olmaz diyorsan çok saçma Acun bile aldı.
Hayatım all star olacak yani son 3 sezon yarışması isimlerden seçmen lazım. Selena ve Demi olmaz
Selena Allstarda yoktu.2.sezon vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?