eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Yarı Final Sonuçları

@ozgur2113 gecmis olsun, son 2 hafta seni desteklememe ragemen burada elendin. Buray'i senin kadar kimse iyi yönetip buralara kadar getiremezdi. Buralara kadar geldigin icin tebrik ediyorum, emeklerine saglik. :bhr:

Oooo saat kaç olmuş bitmiş bile ben hala puan durumu bekliyorum saati 22:00 sanıyorum :F @ozgur2113 Çok üzüldüm ama çokta güzel eğlendik sanırım en güzel sonuclardan biriydi sohbete dalmıskan bitti :A

@Yiğitt @dreamy Finali çok çekişmeli olacak isterseniz aşrkınızı burdan paylaşırsınız yarın oylaymayla baslayacaz :A @kerem @serhatt

@xemrexxx @Maskeli Fedai de kına yaksınlar benden :A :A :A

Şebnem Ferah farkı açmıştır diyordum, aramızda sadece 3 puan varmış. Şaşırdım. Tebrikler @dreamy ikimiz de hak ettik ve finale yükseldik, hak eden kazansın inşallah. :bhr:

Buray'ın yarı finale geleceğini kesinlikle düşünmüyordum, çok iyi yönettin ve çok iyi yere geldin. Kesinlikle kaybetmedin ve sezona damga vurdun, tebrik ediyorum seni de. Geçmiş olsun dememe gerek yok çünkü. :D @ozgur2113

Emeklerine sağlık @kerem aşkım. :bhr:

#YıldızTilbeŞampiyonluğaYürüyor bu yürüyüşe destek olan herkese teşekkürler!

F98E3FA9-7B42-4547-978B-1B2013AAAB24.jpeg

• Harika
Reactions: kerem and Çiğdem
Oooo saat kaç olmuş bitmiş bile ben hala puan durumu bekliyorum saati 22:00 sanıyorum :F @ozgur2113 Çok üzüldüm ama çokta güzel eğlendik sanırım en güzel sonuclardan biriydi sohbete dalmıskan bitti :A

@Yiğitt @dreamy Finali çok çekişmeli olacak isterseniz aşrkınızı burdan paylaşırsınız yarın oylaymayla baslayacaz :A @kerem @serhatt

@xemrexxx @Maskeli Fedai de kına yaksınlar benden :A :A :A
Yok yarin konuyu acacagim onun altinda paylassinlar. Daha iyi olur. :A @dreamy @Yiğitt

Şebnem Ferah farkı açmıştır diyordum, aramızda sadece 3 puan varmış. Şaşırdım. Tebrikler @dreamy ikimiz de hak ettik ve finale yükseldik, hak eden kazansın inşallah. :bhr:

Buray'ın yarı finale geleceğini kesinlikle düşünmüyordum, çok iyi yönettin ve çok iyi yere geldin. Kesinlikle kaybetmedin ve sezona damga vurdun, tebrik ediyorum seni de. Geçmiş olsun dememe gerek yok çünkü. :D @ozgur2113

Team Yıldız ? #YıldızTilbeŞampiyonluğaYürüyor :Z:A

• Harika
Reactions: Yiğitt

Tebrik ediyorum seni askim, finalist oldun sonunda. Bu sezonun en iyilerinden biriydin kuskusuz. En kötü 2. olacaksin. :bhr:

• Harika
Reactions: Yiğitt

@dreamy Fok başkanın mezarını açmaya gitmiş :A :A :A @kerem @serhatt @ozgur2113 @xemrexxx