https://twitter.com/x/status/1174031804342386690ayyy beni @serhatt bacı aşüftesiyle mi karıştırdın evlenmeden olmaz
Bichezzler izin vermedi çekemediler, yoksa şimdi ablan kasıp kavurmuşdu buraları.Katy Perry olmaliydi finalde.
Veda konusmasi balkonda da yapilamaz mi?En iyisi veda konuşması hazırlayayım... Balkon konuşması yapma hayalim vardı halbuki.
Gelmez olaydı.
Teşekkürler @MayısKralı@MayısKralı'nın Oyları:
3 Şebnem
2 Yıldız
1 Buray (Buralara kadar çok çok iyi yönettin ama maalesef diğer iki efsanen yanında yetersiz)
Yok be balkonda veda eden gördün mü hiç.Veda konusmasi balkonda da yapilamaz mi?
Yıldız finalde dedin @xemrexxx geldiBalkon konuşması bizden sorulur, @xemrexxx hazırlıklara başlayalım.
Onlar öyle oyladi benim sucum degil.Bu kadar yüksek oydan sonra bu kadar 1 puan olacak iş değil.Bu kadar bariz yapmasaydın araya sıkıştırsaydın.@kerem
Sende güzel renk kattın @MayısKralı@MayısKralı'nın Oyları:
3 Şebnem
2 Yıldız
1 Buray (Buralara kadar çok çok iyi yönettin ama maalesef diğer iki efsanen yanında yetersiz)
Daha olsa ne olur 5 tane 1 puan arka arkaya geldi, fark açıldı... Umudum kalmadı.Onlar öyle oyladi benim sucum degil.Hem daha var diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?