@Yiğitt le senKIZ YİNE SÜPER OY KULLANMIŞIM Ekli dosyayı görüntüle 73323
ayyy beni @serhatt bacı aşüftesiyle mi karıştırdın evlenmeden olmaz
Bichezzler izin vermedi çekemediler, yoksa şimdi ablan kasıp kavurmuşdu buraları.Katy Perry olmaliydi finalde.
Balkon konuşması bizden sorulur, @xemrexxx hazırlıklara başlayalım.
Veda konusmasi balkonda da yapilamaz mi?En iyisi veda konuşması hazırlayayım... Balkon konuşması yapma hayalim vardı halbuki.
@ozgur2113 Seninki gelmiş @serhatt
Gelmez olaydı.@ozgur2113 Seninki gelmiş @serhatt
Teşekkürler @MayısKralı@MayısKralı'nın Oyları:
3 Şebnem
2 Yıldız
1 Buray (Buralara kadar çok çok iyi yönettin ama maalesef diğer iki efsanen yanında yetersiz )
Yok be balkonda veda eden gördün mü hiç. Seçim sonrası kazanan balkon konuşması yapar ya hani final için hazırlayacaktım ama vazgeçtim.Veda konusmasi balkonda da yapilamaz mi?
Yıldız finalde dedin @xemrexxx geldi @ozgur2113 de batmaya basladı @serhatt @keremBalkon konuşması bizden sorulur, @xemrexxx hazırlıklara başlayalım.
Onlar öyle oyladi benim sucum degil. Hem daha var diyorum.Bu kadar yüksek oydan sonra bu kadar 1 puan olacak iş değil. Bu kadar bariz yapmasaydın araya sıkıştırsaydın. @kerem
Sende güzel renk kattın @MayısKralı@MayısKralı'nın Oyları:
3 Şebnem
2 Yıldız
1 Buray (Buralara kadar çok çok iyi yönettin ama maalesef diğer iki efsanen yanında yetersiz )
Daha olsa ne olur 5 tane 1 puan arka arkaya geldi, fark açıldı... Umudum kalmadı.Onlar öyle oyladi benim sucum degil. Hem daha var diyorum.