Bu kadar oyu bilmedikleri için attılar yani.4 sene olacak sunuculukta bana en doğal şey
Şimdi şarkılarınıza kötü demiyorum ama finallik şarkı ayrı @Yiğitt finale hit şarkısını bırakmıs ama Şebonun o şarkısını ka kişi biliyor finallik değil mesala bazinga egoyu saklıyordu finale güçlülerle finale kalmak için onunda finallik olmadını boş oy atmasının finalde normal oldunu demiştim
beter ol
Gerçi “Issız Adam ve ATS filminin müziklerinden hangileri daha iyi” anketinde ATS’yi seçmişsin o biraz umutlanmama neden olmuş olabilir
Reklam çıktı ondan geldim
Zaten batıktı oyların
Film için dedi @kerem Bullyda öyle demiş ama o abuk sabuk isimli filmide hayatımda ilk defa duydumBu kadar oyu bilmedikleri için attılar yani.Neyse abla ben kırılmadım zaten birine oy kullanacaktın ona kullanmışsın sıkıntı yok.
Uydur uydur ipe diz
Hepsini ayrı ayrı dinleyip oylamışsındır belki.😱 O ne be ben filmi izlemedim bile niye oyladıysam.
@ozgur2113 Buradan alır gider kupayı2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 37
Şebnem Ferah 37
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
Fark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 37
Şebnem Ferah 37
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?