Çoğu gence taş çıkartıyor çok genç olmamasına rağmen. ?
Yarış şimdi başlıyor desenize @Yiğitt @dreamy1. Puan Durumu:
Final puanlari eklenmiştir.
Yıldız Tilbe 28
Şebnem Ferah 28
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
Müzik sevmeyen @Aserat ı öyle etkilemesi senin yararına olmuşÇoğu gence taş çıkartıyor çok genç olmamasına rağmen. ?
O kadar final puanı alayım pat eklenmiş bak sinirleniyorum yine.
Bilerek ayarlanmış üst üste Yıldız oyları gelecektir bir saate.
An itibariyale @dreamySincap Başkan @Çiğdem'in Oyları:
![]()
Yıldız Tilbe (6 Puan)
dreamy ve Yiğit ikiside güzel yarıştılar sevdiğim şarkılarında tam puan verdiğim gibi 1 tık düşük bulduklarımda da 1 tık aşağıya koydum hep şarkıya göre oyladım ve iki üyeyi çok sevdiğimiz üyeler oyüzden yine şarkıları sadece baz alarak duygusallığı bir kenara bırakmamız gerekiyor. Şebo Hoşçakalı değilde Silbastaş, Sigara ve en çok sevdiğim Can Kırıkları , Yağmur vsyle olsaydı çok zorlanıcaktım benim vurucu Şebo şarkım Hoşçakal değil onun 1 tık üstünde olanlar var Şebo şarkılarından ama sanırım finale çıkabilmek için vurucuları harcamak zorunda kaldı diye düşünüyorum. Yıldız tilbe ise çok sevdiğim şarkısıda var haz etmediğim şarkılarıda mesala Yiğitt de çok vurucu şarkılarını Yürü Anca Gidersin, Haberi Olsun ve Çabuk Olalım Aşkım gibi final turlarından erken kullanınca acaba final turlarına napacak diyordum . Büyük finale bile ölümcül bir şarkısını bırakmayı başarmış Vazgeçtim buraya bırakabilmesi büyük başarı başka 1 tık düşük şarkı olsa seçimde zorlanıcaktım ama şu şartlarda oyumda zorlanmadım hak eden kazansın ve kaybeden üzülmesin.![]()
@Çiğdem çok teşekkürler canım, harikasın. Gerçek bir jüri olduğunu yine gösterdin.Sincap Başkan @Çiğdem'in Oyları:
![]()
Yıldız Tilbe (6 Puan)
dreamy ve Yiğit ikiside güzel yarıştılar sevdiğim şarkılarında tam puan verdiğim gibi 1 tık düşük bulduklarımda da 1 tık aşağıya koydum hep şarkıya göre oyladım ve iki üyeyi çok sevdiğimiz üyeler oyüzden yine şarkıları sadece baz alarak duygusallığı bir kenara bırakmamız gerekiyor. Şebo Hoşçakalı değilde Silbastaş, Sigara ve en çok sevdiğim Can Kırıkları , Yağmur vsyle olsaydı çok zorlanıcaktım benim vurucu Şebo şarkım Hoşçakal değil onun 1 tık üstünde olanlar var Şebo şarkılarından ama sanırım finale çıkabilmek için vurucuları harcamak zorunda kaldı diye düşünüyorum. Yıldız tilbe ise çok sevdiğim şarkısıda var haz etmediğim şarkılarıda mesala Yiğitt de çok vurucu şarkılarını Yürü Anca Gidersin, Haberi Olsun ve Çabuk Olalım Aşkım gibi final turlarından erken kullanınca acaba final turlarına napacak diyordum . Büyük finale bile ölümcül bir şarkısını bırakmayı başarmış Vazgeçtim buraya bırakabilmesi büyük başarı başka 1 tık düşük şarkı olsa seçimde zorlanıcaktım ama şu şartlarda oyumda zorlanmadım hak eden kazansın ve kaybeden üzülmesin.![]()
Oyuna itirazım yok da bari 4-2 şeklinde verseydi senin gibi @Çiğdem
Niye diss atiyorsun?
Oyuna itirazım yok da bari 4-2 şeklinde verseydi senin gibi @ÇiğdemO da bir boncuk dağıtma şekli sayılabilir
![]()
Diğerlerinin ne verdini bilmiyorumkı bu sezon burda sizle öreniyorum
10 yildir dinliyorum, ne filmi. Film sayesinde tanidim dedim.Diğerlerinin ne verdini bilmiyorumkı bu sezon burda sizle öreniyorum
Yıldızın zaten 5-6 hitinden biri Şebonun bu şarkı vurucu şarkısı değil kerem bir film için kullanmıs dedi filmi ilk defa duydum![]()
![]()
![]()
İşte filmi izlemeyenlerden tekmeyi yer dedim @dreamy10 yildir dinliyorum, ne filmi. Film sayesinde tanidim dedim.![]()