Şaşırttın @vadikızı yüksek puan verirsin diye düşünüyordum.![]()
Şaşırttın @vadikızı yüksek puan verirsin diye düşünüyordum.![]()
Teşekkürler Atacan’ımSon puan durumu birazdan!
@mrt-06'nın Oyları:
9 Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya
8 Mustafa Sandal - Pazara Kadar
7 Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası
6 Buray - Kabahat Bende
5 Murat Boz - Uçurum
4 Şebnem Ferah - Yalnız
3 Dua Lipa - No Lie
2 Oğuzhan Koç - Takdir-i İlahi
1 Mabel Matiz - Kör Heves
Bana göre değilmiş sıkıldımHanımefendi birine böyle laflar yakışmıyor.![]()
Bu akşam tv de zibidi dizin yok diye keyfin yokAynen öyle![]()
Hahahaha sonunda özüne döndün yani.Bana göre değilmiş sıkıldım![]()
Tatlılığın sırrı bende.![]()
Özlem gideriyorumAy yeter be ne istiyorsun bizden.![]()
Evet asaplarım bozukBu akşam tv de zibidi dizin yok diye keyfin yok![]()
Kötülük yapmayınca hayat çekilmez bir hal alıyormuşHahahaha sonunda özüne döndün yani.![]()
![]()
Ablam harikasın.@vadikızı
Yıldız Tilbe'yi kimse şampiyonluk yolundan alamaz. Zirveye çok az kaldı.KIM ELENECEK?
4. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 165
Buray 153
Yıldız Tilbe 143
Şebnem Ferah 132
Dua Lipa 130
Murat Boz 128
Barış Manço 125
Mabel Matiz 100
Oğuzhan Koç 97
Kıraç 92
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
O açık ve Beyaz bir şey konuşuyor, herkes anlamsızca gülüyor.Şu an Murat Boz O Ses Türkiye'de açın da kalite görün yakışıklı görün![]()
İyi bari kıraç ya da oğuzhan elenecek şükür rabbim...KIM ELENECEK?
4. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 165
Buray 153
Yıldız Tilbe 143
Şebnem Ferah 132
Dua Lipa 130
Murat Boz 128
Barış Manço 125
Mabel Matiz 100
Oğuzhan Koç 97
Kıraç 92
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Aciklanmadan önce söyleyemem o yüzden takip etmelisin.Aşk olsun ya dalga geçme((
Değişik biri o @TolstoyevskiHee öyleyimdir ayrıca mesajına gülen kişiye sorarmısın niye gülmüş mesajına
öyleyimdir rica ederim yakışıklı
@vadikızı abla yine mi 1![]()
Buray yine zirvede.KIM ELENECEK?
4. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 165
Buray 153
Yıldız Tilbe 143
Şebnem Ferah 132
Dua Lipa 130
Murat Boz 128
Barış Manço 125
Mabel Matiz 100
Oğuzhan Koç 97
Kıraç 92