eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 8. Hafta Sonuçları

Bu hafta sohbetlere dahil olamadım.

@bazinga @ozgur2113 ve @dreamy tebrik ederim.
@potterhead 8 haftalık yarışın için seni de tebrik ederim, buraya kadarmış.

Ve @kerem sunucluğun için de seni ayrı tebrik ederim, yine güzel bir şekilde altından kalkmışsın.

İnandım tamam tamam :A
Oda kayıp :( hep birlikte o ben destere bulluy hep birlikte oluc az yine inş yakında :Z @Yiğitt @kerem
@Çiğdem'e sor istersen hic haberim yok. :A
Yine harika gitmişiz. :Z Başta tam puan verenlere, sonra da destek veren herkese teşekkürler. :bhr:

Tebrik ederim sizleri de :bhr: @bazinga @dreamy

Geçmiş olsun. :( @-potterhead-
Final puanı alanlar @bazinga @ozgur2113 @dreamy tebrikler
@potterhead sağlık olsun buraya kadarmış

Ve @kerem sunucluğun için de seni ayrı tebrik ederim, yine güzel bir şekilde altından kalkmışsın.
@kerem gerçekten seni ayriyetten tebrik ediyorum, sen olmasaydın da yarışma aksayacaktı. Emeklerine sağlık :bhr:
Kız serhat A intihar etsin diye bunu gönderdim umarım gebeemiştir haşere :A @xBUGRAx @Yiğitt @denizz19 @dreamy @ozmoturk

@kerem gerçekten seni ayriyetten tebrik ediyorum, sen olmasaydın da yarışma aksayacaktı. Emeklerine sağlık :bhr:

Tesekkürler arkadaslar, gercekten zor is. :D

• Beğendim
Reactions: alperuz
@-potterhead- elenmene üzüldüm geçmiş olsun. Mabel Matiz çok sevdiğim bir isimdi ama bence kullandığın şarkının zamanı daha önceydi. İleride Sarmaşık, Gel, Ya Bu İşler Ne ve Bir Hadise Var’ı oylamayı isterdim. :(

İstemez kalsın. :A
EHL_MepX0AEUBht.jpeg

• Güldürdün
Reactions: dreamy
  • Güldürdün
Reactions: dreamy