Demetin türkçe tercumanı vardı twettarda @Billy KaneDemet Akalın gibi konuşuyorsun kız bazen seni anlamakta çok zorlanıyorum.ss
Demetin türkçe tercumanı vardı twettarda @Billy KaneDemet Akalın gibi konuşuyorsun kız bazen seni anlamakta çok zorlanıyorum.ss
2. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 95
Buray 82
Dua Lipa 78
Yıldız Tilbe 78
Murat Boz 69
Şebnem Ferah 65
Barış Manço 64
Mabel Matiz 55
Oğuzhan Koç 51
Kıraç 51
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
@serhatt la ikisi anca giyer kıyafetlerimi birine çok büyük gelir
Mustafa’nın -15’ini hesaba katarsak zirve benim.2. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 95
Buray 82
Dua Lipa 78
Yıldız Tilbe 78
Murat Boz 69
Şebnem Ferah 65
Barış Manço 64
Mabel Matiz 55
Oğuzhan Koç 51
Kıraç 51
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
@Yiğitt Napıyor şimdide orda @ozgur2113 @xemrexxx2. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 95
Buray 82
Dua Lipa 78
Yıldız Tilbe 78
Murat Boz 69
Şebnem Ferah 65
Barış Manço 64
Mabel Matiz 55
Oğuzhan Koç 51
Kıraç 51
Türkiye'nin YILDIZ'ı koşar adım zirveye yürüyor...@Yiğitt Napıyor şimdide orda @ozgur2113 @xemrexxx
@denizz19 @dreamy @Tolstoyevski Sütlü kahve modundalar ama fare kanı katıyor @Tolstoyevski o yapmasın kahveleri
Bir şarkı böyle harcanırMustafa’nın -15’ini hesaba katarsak zirve benim.
Benim ölmemi istiyor musunAh rahmetli...
Taraf tutarsan böyle olur işte.Bir şarkı böyle harcanır
@xemrexxx eleniyorduTürkiye'nin YILDIZ'ı koşar adım zirveye yürüyor...
ölse keşkeSen ölünce kıyafetlerinide giyer @ozgur2113 @serhatt
Benim oylarımı sona atacaksın dimi.
Farkımız tarzımız işte@xemrexxx eleniyordu