Pes artık nasıl bir zevksizlik bu.Kötüydü yine şarkın, bu puanı bile zor verdim kayırayım dedim senle 2 kişiyi.
Pes artık nasıl bir zevksizlik bu.Kötüydü yine şarkın, bu puanı bile zor verdim kayırayım dedim senle 2 kişiyi.
Harikasın @dreamy@mrt-06 oylarını göndemediği ve şarkısını geç yolladığı için -20 ceza puanı almıştır. Son puan durumundan sonra aldığı puanların 20'si çıkarılacaktır.
@dreamy'nin Oyları:
10 - Dua Lipa
9 - Mustafa Sandal
8 - Buray
7 - Mabel Matiz
6 - Barış Manço
5 - Kıraç
4 - Murat Boz
3 - Imagine Dragons
2 - Yıldız Tilbe
1 - Oğuzhan Koç
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Kimyaları tuttuBu işler biraz da nasip işi
Ne kimyası parlak adamlarla işi götürüyorTam senlik bir grup seçtim bu parlak çocuklar elenir mi ya
Atacan'ım salmış bence yarışmayı.
Sırtı yere gelmez
Tamamda elenmesin @batuhankaralar gitsinAtacan'ım salmış bence yarışmayı.İddialıları kullandı sonuçta gidebileceği fazla bir yer kalmadı
Şaka bir yana yoğun dersleri, inşallah en iyi şekilde geçer hepsinden.
ElendirtmeyizTam senlik bir grup seçtim bu parlak çocuklar elenir mi ya
Bu dediğine gülerdim ama gerçekleşecek gibiYıldız Tilbe'yi gömmeden elenmeyi düşünmüyorum
Seni güldürebiliyorsam ne mutlu bana
Tanımıyorum ki Buray'ı.@kerem Burayı öncekı haftalarda beğenmiyordu sanırım iyi yorumunu hatırlamıyorumda
Türk bayrağını öpüp önünde diz çöken adamı sevmeyelim de taş mı olalımNe kimyası parlak adamlarla işi götürüyor
Yeni favori resmini bulmuşsun
Finale çıkacak bu gidişle
İnceledin demek adamlarıNe kimyası parlak adamlarla işi götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?