Pes artık nasıl bir zevksizlik bu.Kötüydü yine şarkın, bu puanı bile zor verdim kayırayım dedim senle 2 kişiyi.![]()
Pes artık nasıl bir zevksizlik bu.Kötüydü yine şarkın, bu puanı bile zor verdim kayırayım dedim senle 2 kişiyi.![]()
Harikasın @dreamy@mrt-06 oylarını göndemediği ve şarkısını geç yolladığı için -20 ceza puanı almıştır. Son puan durumundan sonra aldığı puanların 20'si çıkarılacaktır.
@dreamy'nin Oyları:
10 - Dua Lipa
9 - Mustafa Sandal
8 - Buray
7 - Mabel Matiz
6 - Barış Manço
5 - Kıraç
4 - Murat Boz
3 - Imagine Dragons
2 - Yıldız Tilbe
1 - Oğuzhan Koç
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Kimyaları tuttuBu işler biraz da nasip işi
![]()
Ne kimyası parlak adamlarla işi götürüyorTam senlik bir grup seçtim bu parlak çocuklar elenir mi ya![]()
![]()
Atacan'ım salmış bence yarışmayı.
Sırtı yere gelmez
Tamamda elenmesin @batuhankaralar gitsinAtacan'ım salmış bence yarışmayı.İddialıları kullandı sonuçta gidebileceği fazla bir yer kalmadı
Şaka bir yana yoğun dersleri, inşallah en iyi şekilde geçer hepsinden.![]()
ElendirtmeyizTam senlik bir grup seçtim bu parlak çocuklar elenir mi ya![]()
![]()
Bu dediğine gülerdim ama gerçekleşecek gibiYıldız Tilbe'yi gömmeden elenmeyi düşünmüyorum
Seni güldürebiliyorsam ne mutlu bana![]()
![]()
Tanımıyorum ki Buray'ı.@kerem Burayı öncekı haftalarda beğenmiyordu sanırım iyi yorumunu hatırlamıyorumda![]()
Türk bayrağını öpüp önünde diz çöken adamı sevmeyelim de taş mı olalımNe kimyası parlak adamlarla işi götürüyor![]()
![]()
![]()
Yeni favori resmini bulmuşsun
Finale çıkacak bu gidişle
İnceledin demek adamlarıNe kimyası parlak adamlarla işi götürüyor![]()
![]()
![]()