Mezarda @xemrexxxHiç sevenin yok şu forumda
Mezarda @xemrexxxHiç sevenin yok şu forumda
Beğenemedim İsmail'im ya, üzülerek verdim valla puanı parantez içinde de belirttiğim gibi. Daha önce kullansaymışsın keşke ama tehlikede değilsin nasılsaSon oyların böyle mi olacaktı... @Bully
Öm yolladımModemim düzelsinde çıtlat hem yerini ayırırsın
Tanıdığım birisi değil ama halıyle gıcık kaptım biride değil senin öncekı tarzların gibiÖm yolladım
Doğru Face’ten falan atarsın yine.Beğenemedim İsmail'im ya, üzülerek verdim valla puanı parantez içinde de belirttiğim gibi. Daha önce kullansaymışsın keşke ama tehlikede değilsin nasılsa
Son oylarım değildir belki de
Söyleyecek bir şey yok yine harika. @Bully@Bully'nin Oyları:
Murat ve Soner 11 (Şahane.)
Buray 10
Mustafa Sandal 9
Oğuzhan Koç 8
Mabel Matiz 7
Barış Manço 6
Kıraç 5 (İlk düşük sayılabilecek puanı..)
Yıldız Tilbe 4 (Fena değil ama bu hafta için yeterli değil..)
Şebnem Ferah 3 ( )
Dua Lipa 2
Imagine Dragons 1
Kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin, sonuna kadar arkandayım ve destekçinim. DİK DUR EĞİLME, YİĞİT SENİNLE!Ben EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.
Mustiyi kurtarırmı bakalım işe yarar belkı @Maskeli Fedai @Bully@Maskeli Fedai 'nin Oyları:
Mabel Matiz 11
Murat Boz 10
Buray 9
Barış Manço 8
Şebnem Ferah 7
Mustafa Sandal 6
Oğuzhan Koç 5
Yıldız Tilbe 4
Kıraç 3
Dua Lipa 2
Imagine Dragons 1
Listeni biliyorum, kalan şarkılarından beğenmediğim yok. Diğerleri belirleyecek yani sıralamanı, düşük versem bile beğenmediğimden vermiş olmayacağım.Doğru Face’ten falan atarsın yine.
Pek memnun değil gibi @BullyDoğru Face’ten falan atarsın yine.
Şarkı da harika, hakkını verdik sadece.Söyleyecek bir şey yok yine harika. @Bully
Sen gebermezsin beni dinleBen EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.
Bu çocuğu niye üzdünüzBen EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.
Yine harika puanlama. @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai 'nin Oyları:
Mabel Matiz 11
Murat Boz 10
Buray 9
Barış Manço 8
Şebnem Ferah 7
Mustafa Sandal 6
Oğuzhan Koç 5
Yıldız Tilbe 4
Kıraç 3
Dua Lipa 2
Imagine Dragons 1
Gitme be burda biz bize eğleniyoruz.Ben EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.