Beğenemedim İsmail'im ya, üzülerek verdim valla puanı parantez içinde de belirttiğim gibi.Son oyların böyle mi olacaktı... @Bully
Öm yolladımModemim düzelsinde çıtlat hem yerini ayırırsın![]()
Tanıdığım birisi değil ama halıyle gıcık kaptım biride değil senin öncekı tarzların gibiÖm yolladım![]()
Doğru Face’ten falan atarsın yine.Beğenemedim İsmail'im ya, üzülerek verdim valla puanı parantez içinde de belirttiğim gibi.Daha önce kullansaymışsın keşke ama tehlikede değilsin nasılsa
Son oylarım değildir belki de![]()
Söyleyecek bir şey yok yine harika.@Bully'nin Oyları:
Murat ve Soner 11 (Şahane.)
Buray 10
Mustafa Sandal 9
Oğuzhan Koç 8
Mabel Matiz 7
Barış Manço 6
Kıraç 5 (İlk düşük sayılabilecek puanı..)
Yıldız Tilbe 4 (Fena değil ama bu hafta için yeterli değil..)
Şebnem Ferah 3 ()
Dua Lipa 2
Imagine Dragons 1
Kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin, sonuna kadar arkandayım ve destekçinim. DİK DUR EĞİLME, YİĞİT SENİNLE!Ben EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.
Mustiyi kurtarırmı bakalım işe yarar belkı @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai 'nin Oyları:
Mabel Matiz 11
Murat Boz 10
Buray 9
Barış Manço 8
Şebnem Ferah 7
Mustafa Sandal 6
Oğuzhan Koç 5
Yıldız Tilbe 4
Kıraç 3
Dua Lipa 2
Imagine Dragons 1
Listeni biliyorum, kalan şarkılarından beğenmediğim yok.Doğru Face’ten falan atarsın yine.![]()
Şarkı da harika, hakkını verdik sadece.Söyleyecek bir şey yok yine harika.@Bully
Sen gebermezsin beni dinleBen EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.
Bu çocuğu niye üzdünüzBen EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.
Yine harika puanlama.@Maskeli Fedai 'nin Oyları:
Mabel Matiz 11
Murat Boz 10
Buray 9
Barış Manço 8
Şebnem Ferah 7
Mustafa Sandal 6
Oğuzhan Koç 5
Yıldız Tilbe 4
Kıraç 3
Dua Lipa 2
Imagine Dragons 1
Gitme be burda biz bize eğleniyoruz.Ben EDHO'yu izlemeye gidiyorum. Bir daha da MS'ye katılmayacağım.