Seni banlayalım da sonuçları görme sen en iyisi.![]()
Seni banlayalım da sonuçları görme sen en iyisi.![]()
Mal kadınlarını toplamıs @Harunnn60 stüdyoma şef olarak kışkışla sunlarıHerkese başarılar bazılarına daha çok başarılar.#HakedenBenim
kız ona soru sormak yasak kimse konuşmamalı haruncukla yanlızlıktan depresyona girip intihar etmeli ; planlarımı bozamazsın yolarım seni .ssNasılsın?@Harunnn60
ab yaptık programı
Son anda gelen oylar en kötü şey bilerek yapmıssındır @kerem @Harunnn60
Bacım bana tam vermişsindir dimi?kız ona soru sormak yasak kimse konuşmamalı haruncukla yanlızlıktan depresyona girip intihar etmeli ; planlarımı bozamazsın yolarım seni .ss
kız beni tanıdığını bu ka belli etme sonra haruncuk kıskanıyor
dedikodu biriktiNasılsın?@Harunnn60
Wp'da 3dk-lık sez bekliyorum.dedikodu birikti![]()
aynı anda gelmeniz tuhaf sadece🙄kız beni tanıdığını bu ka belli etme sonra haruncuk kıskanıyor![]()
belki de seni deniyoruzdur yanlız kalınca nasıl davranıcan diye![]()
Yine senaryonu üret şu mahsene kapatan adamın fotosunuda paylaşamıyorumkı durumumd an dolayıçiğdem gelince seninde gelmen tuhaf...
baktık konuyu açıp yarışmayı sahiplenmişsin gelip mutluluğun içine edelim dedikaynı anda gelmeniz tuhaf sadece🙄
dedektiflik mi yapıyorsun.aynı anda gelmeniz tuhaf sadece🙄
ben gideceğim forumdan bu gidişle😵Yine senaryonu üret şu mahsene kapatan adamın fotosunuda paylaşamıyorumkı durumumd an dolayı![]()
![]()
![]()
cehenneme mi akıl hastanesine mi
İnternetin el veriyorsa sonuçlar başlamadan önce Kanal Savaşları'na da bir baksan.