Başkanlara attım zaten oyüzden haftayı![]()
![]()
İlk sayfayada tıklamıyorum
![]()
Azıcık sana da yollasın belki boyun uzarkız fındık mı kalmış hepsini yiyip yiyip düz duvara tırmanıyormuş giresunda![]()
seni buraya sabun diye atarım haddini bil aşüfte .ssBurak denizi sevmek kim sen kim had bil![]()
@dreamy Biraz çekiniyordu ama sanırım görüşler iyi geldi inş puanada yansır şarkıda bir kısım var daha doğrusu orada kullandığı bir nesneye benzetmiş EbruyuÇok sağlam parça, sözleri efsane ve çok cesur gerçekten. Şebnem'le doğru bir şarkı stratejisini kurduysan finale kadar gidebilirsin bence.![]()
Bunlara atacağına Burak Denizle Sevinçe atseni buraya sabun diye atarım haddini bil aşüfte .ssEkli dosyayı görüntüle 72259
ben boyumdan memnunum tyrion lannister gibiyim forumda kim parlarsa parlarsa en sevilen karakter hep benimAzıcık sana da yollasın belki boyun uzar@Çiğdem
En nefret edilen desen inanırdımben boyumdan memnunum tyrion lannister gibiyim forumda kim parlarsa parlarsa en sevilen karakter hep benimgit @Çiğdem ve @Harunnn60 la intihar et
![]()
Taşsa ona da razıyım
taş değil ama en uzun penis boyu diyarbakırlılardaymış sana o da uyarTaşsa ona da razıyım![]()
zil takar oynarımsen yoksun destere yok @kerem alamanyalarda belki @Harunnn60 bunalıma girer de intihar eder
![]()
@Harunnn60 ı oyüzden yoklumda senin üstün olarak bıraktımya birşey yapama diyeKorkutuyor bu sevincin beni![]()
Bize pas vermiyorsun@dreamy Biraz çekiniyordu ama sanırım görüşler iyi geldi inş puanada yansır şarkıda bir kısım var daha doğrusu orada kullandığı bir nesneye benzetmiş EbruyuŞarkının içinde geçen sözde olsa ben söylemiyim dinleyenler anlayabilirse anlasınlar
![]()
![]()
@kerem @Harunnn60 @xemrexxx @MasacRE @Bully @serhatt @sokak sanati
taş değil ama en uzun penis boyu diyarbakırlılardaymış sana o da uyar![]()
makam mevki beni durduramaz
Müşteri hizmetlerine baksan 15 gün diyor ama onlar normal klasik süreyi söylüyorlar pazardan önce olması lazım inş tabiOnlar kolay gelmez bacım![]()
Şimdi modem olunca kuvveetli net alsam telefonda boşa durucak oyüzden idarelik hallettimfındık paralarına azıcık kıy sende@xemrexxx
İhtimal vermiyorumMüşteri hizmetlerine baksan 15 gün diyor ama onlar normal klasik süreyi söylüyorlar pazardan önce olması lazım inş tabi![]()
![]()
@Harunnn60 @kerem @xemrexxx @Bully @mrt-06
Cimri