İyi oluyor sana
İyi oluyor sana
Ben hiç anlamam bu işlerdenAma şöyle bişi var @serhatt @sokak sanati sende @Harunnn60 a @kerem gibi yardımcı olucaksanız sonuclarda hafta size emanet bu başkanlar ne işe yarıyor diyenlerede gösterme fırsatınız![]()
![]()
![]()
Oyüzden iş kısmını @Harunnn60 @kerem e goy gy kısmınıda @xemrexxx sana bıraktımBen hiç anlamam bu işlerden![]()
Aaa okadar oldu demek su gibi akıyor zaman dün gibi sanıyoruzEmre Altuğ ile yarıştığım zamandıAynen beğenmiştik o zaman @Harunnn60 ın sunumunu, yine beğeneceğimizden şüphem yok
![]()
kız ben bunların hepsini ortadan kaldırırım çenemleAma şöyle bişi var @serhatt @sokak sanati sende @Harunnn60 a @kerem gibi yardımcı olucaksanız sonuclarda hafta size emanet bu başkanlar ne işe yarıyor diyenlerede gösterme fırsatınız![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 @kerem Yabancılardan bir kurban vermeleri gerekirse acaba kimi keserler düşündünmüYapılır yapılır daha 3 gün var![]()
@Çiğdem sensizde iyi idare ediyoruz gelmene gerek yok![]()
@sokak sanati na oyüzden sunucu etmedim zaten cengonun yardımcı sunucusuydu o ve bizim yarışmayı hep daerbeyle alma derdindeEvet he yürüyor işler valla![]()
Oralarda ne işim varGiresunda cafe yok mu orda wi-fi şifresi yada starbucks ordan haleder @Harunnn60 @Çiğdem
Sende çaptan düştün son dönemde ama bir ara hafta içi hiç girmiyordun en azından o saçmalığı bıraktınkız ben bunların hepsini ortadan kaldırırım çenemle![]()
Hazır gelmişken benim jüri başkanlığı işimi de halletsen.
O ne cnmHazır gelmişken benim jüri başkanlığı işimi de halletsen.![]()
keşke temelli gitseSende çaptan düştün son dönemde ama bir ara hafta içi hiç girmiyordun en azından o saçmalığı bıraktın@serhatt @Harunnn60
Çenem çok reyting getirir o iş bende
@ozgur2113 kafama soktu ama sonradan benim de aklıma yattı. Kanal sahibi olduğum için benim de başkanlar arasında olmam gerekiyor.O ne cnm![]()
![]()
![]()
@serhatt istifa ederse yerine oturursun@ozgur2113 kafama soktu ama sonradan benim de aklıma yattı. Kanal sahibi olduğum için benim de başkanlar arasında olmam gerekiyor.![]()
ASLA
Avucunu yalar patron bozuntusu
Kimsenin istifa etmesine gerek yok bir koltuk daha ekle yeter.