eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

Bu hafta Katy ablana güzel puan bekliyorum senden ve bu mesajdako ilk cümleni görmüyorum.

Reactions: Bully
Bu hafta Katy ablana güzel puan bekliyorum senden ve bu mesajdako ilk cümleni görmüyorum.
Şarkını bi görelim bakalım dostum
Yabancı lobisinin karşısındayım ama şarkıları dinlemeden sona atmam tabii, o işin şakası
Imagine Dragons'a ilk hafta 7 puan vermişim

Katy'nin de sevdiğim birkaç şarkısı var, bakalım yüksek verebilecek miyiz sana
Ama Türkler çok iyi gelince bende şansınız az oluyor, bu da bir gerçek.

Eskilerden mi senin sevdiklerin?

Bu hafta son albümden bir şarkı gelecek, yarın paylaşıcam.

Reactions: Bully

@xBUGRAx elenmenin faturasını bana kesti
@sokak sanati @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @serhatt hepsini kafalamış zaten ecünnü kanalını izlettiriyor onlara

Fok başkanın yanına gömdüler beni 😱😱😱 @Bully @MasacRE @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @ozgur2113

Beğendim evet, bunları bekliyoruz işte Yıldız'dan
Final turlarına 3 şarkı lazımya ikisi Delikanlım ve bu olurdu
@xemrexxx

Canım dediğim gibi ben seni korurum merak etme
Kimsecikler bir şey yapamaz sana
@mrt-06 zaten izin vermez

Bu durumu fırsata çevirip darbe girişiminde bulunmaya çalışanları kınıyorum şiddetle

Reactions: Çiğdem
Eskilerden mi senin sevdiklerin?

Bu hafta son albümden bir şarkı gelecek, yarın paylaşıcam.
Aynen muhtemelen en çok görüntülenen şarkılarını seviyorumdur
Katy sonuçta, en hit şarkılarına kulak dolgunluğum oluyor. Spor salonunda çalışırken dinlemişimdir illa ki
Dark Horse ve Roar diyebilirim..

Son albümündense dinlememiş olabilirim ama bakacağız, beğenirsem neden olmasın

Reactions: Ahmed
@Yiğitt @Ahmed ben Haruna ilettim @bazinga konuda paylaşmış @denizz19 racabını kendisi seçtiği için Haruna özelden atarsın birde @Tolstoyevski @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @ozgur2113 @mesmeso61 @turkuazz @-potterhead- şarkılarınızı konuya yada özelden haruna atarsınız @Harunnn60 racabsız yollayanları bismillah der sen kesersin

Birde 13 şarkıcı var ama ben kimi unutuyorum sayıyorum 12 o bir kişinin kim oldunu bakıorum anlayamadım neyse onuda @Harunnn60 bulsun
@Bully @MasacRE @xemrexxx @sokak sanati