Hastayım Sana ve Yar Yanına Geleceğim'e iyi verdim, hep kötüler aklında kalıyor nedense... Üzüyorsun beni..Hayret... Genelde son 5'e koyuyorsun da Yıldız'ı...
Hastayım Sana ve Yar Yanına Geleceğim'e iyi verdim, hep kötüler aklında kalıyor nedense... Üzüyorsun beni..Hayret... Genelde son 5'e koyuyorsun da Yıldız'ı...
Fena değil şarkın@Bully herkese yorum yaptın beni es geçtin yazık![]()
Ayy haspamFena değil şarkınAma paylaşılan 2 şarkı benim için çok özel olduğu için yorumladım. Onlardan düşük alacağın kesin yani
![]()
Yabancılardan önde olacağın kesin.Ayy haspam![]()
Bu hafta Katy ablana güzel puan bekliyorum senden ve bu mesajdako ilk cümleni görmüyorum.Yabancılardan önde olacağın kesin.Türklerin kalanını da bekliyoruz bakalım napacaklar
Gaza gelip erkenden iddialı gelenler oluyor, sonra ilerde sıkıntı yaşıyorlar. Sen bu açıdan güzel gidiyorsun şu ana kadar![]()
Aaaa çok teşekkürler cnm@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Şarkını bi görelim bakalım dostumBu hafta Katy ablana güzel puan bekliyorum senden ve bu mesajdako ilk cümleni görmüyorum.![]()
Ah Haruş mu yapıyor bu hafta.Aaaa çok teşekkürler cnm
Yoracaz biraz seni bu hafta ama![]()
Eskilerden mi senin sevdiklerin?Şarkını bi görelim bakalım dostumYabancı lobisinin karşısındayım ama şarkıları dinlemeden sona atmam tabii, o işin şakası
Imagine Dragons'a ilk hafta 7 puan vermişim
Katy'nin de sevdiğim birkaç şarkısı var, bakalım yüksek verebilecek miyiz sanaAma Türkler çok iyi gelince bende şansınız az oluyor, bu da bir gerçek.
![]()
Şer odakları tarafından yarışmamızın demirbaşı @Çiğdem'e hain bir darbe girişimi yapılmış, bu yüzden yabancı takımı olarak tüm sevenlerimizi yüksek puanlamaya davet ediyoruz![]()
@MayısKralı @Ahmed
''Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana...''
Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Çabuk Olalım Aşkım'' ile bu hafta sizlerleyiz, final puanınıza talibiz. Bu haftaki şarkımı geçtiğimiz hafta elenen @xBUGRAx canıma armağan ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Yıldız'ın 2003 yılında çıkardığı "Yürü Anca Gidersin" çok özeldir benim için. Cd'si vardı bizde, ailemle arabada dinlerdik hep
"Çabuk Olalım Aşkım" da en iyi slowlarından biridir. Bence finallik şarkıdır hatta, erken kullandığını düşünüyorumListende daha önce kullanılması gereken şarkılar var sanki
![]()
Final turlarına 3 şarkı lazımya ikisi Delikanlım ve bu olurduBeğendim evet, bunları bekliyoruz işte Yıldız'dan![]()
Öyle ama işte kendi zevki napcan
Canım dediğim gibi ben seni korurum merak etme@xBUGRAx elenmenin faturasını bana kesti@sokak sanati @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @serhatt hepsini kafalamış zaten ecünnü kanalını izlettiriyor onlara
Fok başkanın yanına gömdüler beni 😱😱😱 @Bully @MasacRE @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @ozgur2113
Aynen muhtemelen en çok görüntülenen şarkılarını seviyorumdurEskilerden mi senin sevdiklerin?
Bu hafta son albümden bir şarkı gelecek, yarın paylaşıcam.![]()
@Yiğitt @Ahmed ben Haruna ilettim @bazinga konuda paylaşmış @denizz19 racabını kendisi seçtiği için Haruna özelden atarsın birde @Tolstoyevski @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @ozgur2113 @mesmeso61 @turkuazz @-potterhead- şarkılarınızı konuya yada özelden haruna atarsınız @Harunnn60 racabsız yollayanları bismillah der sen kesersin@bazinga @Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @-potterhead- @ozgur2113 @batuhankaralar @turkuazz @MayısKralı @Ahmed 2 gün içerisinde şarkıları gönderelim konuda da paylaşalım.Başarılar.
![]()