eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

Yabancılardan önde olacağın kesin. :A Türklerin kalanını da bekliyoruz bakalım napacaklar :D

Gaza gelip erkenden iddialı gelenler oluyor, sonra ilerde sıkıntı yaşıyorlar. Sen bu açıdan güzel gidiyorsun şu ana kadar :A
Bu hafta Katy ablana güzel puan bekliyorum senden ve bu mesajdako ilk cümleni görmüyorum. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bu hafta Katy ablana güzel puan bekliyorum senden ve bu mesajdako ilk cümleni görmüyorum. :bhr:
Şarkını bi görelim bakalım dostum :A Yabancı lobisinin karşısındayım ama şarkıları dinlemeden sona atmam tabii, o işin şakası :A Imagine Dragons'a ilk hafta 7 puan vermişim :D

Katy'nin de sevdiğim birkaç şarkısı var, bakalım yüksek verebilecek miyiz sana :A Ama Türkler çok iyi gelince bende şansınız az oluyor, bu da bir gerçek. :D

Şarkını bi görelim bakalım dostum :A Yabancı lobisinin karşısındayım ama şarkıları dinlemeden sona atmam tabii, o işin şakası :A Imagine Dragons'a ilk hafta 7 puan vermişim :D

Katy'nin de sevdiğim birkaç şarkısı var, bakalım yüksek verebilecek miyiz sana :A Ama Türkler çok iyi gelince bende şansınız az oluyor, bu da bir gerçek. :D
Eskilerden mi senin sevdiklerin? :D
Bu hafta son albümden bir şarkı gelecek, yarın paylaşıcam. :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
Şer odakları tarafından yarışmamızın demirbaşı @Çiğdem'e hain bir darbe girişimi yapılmış, bu yüzden yabancı takımı olarak tüm sevenlerimizi yüksek puanlamaya davet ediyoruz :A :A @MayısKralı @Ahmed

@xBUGRAx elenmenin faturasını bana kesti :F @sokak sanati @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @serhatt hepsini kafalamış zaten ecünnü kanalını izlettiriyor onlara :A

Fok başkanın yanına gömdüler beni 😱😱😱 @Bully @MasacRE @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @ozgur2113

''Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana...''

Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Çabuk Olalım Aşkım'' ile bu hafta sizlerleyiz, final puanınıza talibiz. Bu haftaki şarkımı geçtiğimiz hafta elenen @xBUGRAx canıma armağan ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar. :bhr:

Yıldız'ın 2003 yılında çıkardığı "Yürü Anca Gidersin" çok özeldir benim için. Cd'si vardı bizde, ailemle arabada dinlerdik hep :A

"Çabuk Olalım Aşkım" da en iyi slowlarından biridir. Bence finallik şarkıdır hatta, erken kullandığını düşünüyorum :A Listende daha önce kullanılması gereken şarkılar var sanki :D
Beğendim evet, bunları bekliyoruz işte Yıldız'dan :A
Final turlarına 3 şarkı lazımya ikisi Delikanlım ve bu olurdu :A :A :A @xemrexxx

@xBUGRAx elenmenin faturasını bana kesti :F @sokak sanati @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @serhatt hepsini kafalamış zaten ecünnü kanalını izlettiriyor onlara :A

Fok başkanın yanına gömdüler beni 😱😱😱 @Bully @MasacRE @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @ozgur2113
Canım dediğim gibi ben seni korurum merak etme :A Kimsecikler bir şey yapamaz sana :A @mrt-06 zaten izin vermez :A

Bu durumu fırsata çevirip darbe girişiminde bulunmaya çalışanları kınıyorum şiddetle :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Eskilerden mi senin sevdiklerin? :D
Bu hafta son albümden bir şarkı gelecek, yarın paylaşıcam. :D
Aynen muhtemelen en çok görüntülenen şarkılarını seviyorumdur :A Katy sonuçta, en hit şarkılarına kulak dolgunluğum oluyor. Spor salonunda çalışırken dinlemişimdir illa ki :D Dark Horse ve Roar diyebilirim..

Son albümündense dinlememiş olabilirim ama bakacağız, beğenirsem neden olmasın :A

• Harika
Reactions: Ahmed
@Yiğitt @Ahmed ben Haruna ilettim @bazinga konuda paylaşmış @denizz19 racabını kendisi seçtiği için Haruna özelden atarsın birde @Tolstoyevski @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @ozgur2113 @mesmeso61 @turkuazz @-potterhead- şarkılarınızı konuya yada özelden haruna atarsınız @Harunnn60 racabsız yollayanları bismillah der sen kesersin :A :A :A

Birde 13 şarkıcı var ama ben kimi unutuyorum sayıyorum 12 o bir kişinin kim oldunu bakıorum anlayamadım neyse onuda @Harunnn60 bulsun :A :A :A @Bully @MasacRE @xemrexxx @sokak sanati