İyi oluyor sana
İyi oluyor sana
Ben hiç anlamam bu işlerdenAma şöyle bişi var @serhatt @sokak sanati sende @Harunnn60 a @kerem gibi yardımcı olucaksanız sonuclarda hafta size emanet bu başkanlar ne işe yarıyor diyenlerede gösterme fırsatınız
Oyüzden iş kısmını @Harunnn60 @kerem e goy gy kısmınıda @xemrexxx sana bıraktımBen hiç anlamam bu işlerden
Aaa okadar oldu demek su gibi akıyor zaman dün gibi sanıyoruzEmre Altuğ ile yarıştığım zamandıAynen beğenmiştik o zaman @Harunnn60 ın sunumunu, yine beğeneceğimizden şüphem yok
kız ben bunların hepsini ortadan kaldırırım çenemleAma şöyle bişi var @serhatt @sokak sanati sende @Harunnn60 a @kerem gibi yardımcı olucaksanız sonuclarda hafta size emanet bu başkanlar ne işe yarıyor diyenlerede gösterme fırsatınız
@Harunnn60 @kerem Yabancılardan bir kurban vermeleri gerekirse acaba kimi keserler düşündünmüYapılır yapılır daha 3 gün var
@Çiğdem sensizde iyi idare ediyoruz gelmene gerek yok
@sokak sanati na oyüzden sunucu etmedim zaten cengonun yardımcı sunucusuydu o ve bizim yarışmayı hep daerbeyle alma derdindeEvet he yürüyor işler valla
Oralarda ne işim varGiresunda cafe yok mu orda wi-fi şifresi yada starbucks ordan haleder @Harunnn60 @Çiğdem
Sende çaptan düştün son dönemde ama bir ara hafta içi hiç girmiyordun en azından o saçmalığı bıraktınkız ben bunların hepsini ortadan kaldırırım çenemle
Hazır gelmişken benim jüri başkanlığı işimi de halletsen.
O ne cnmHazır gelmişken benim jüri başkanlığı işimi de halletsen.
keşke temelli gitseSende çaptan düştün son dönemde ama bir ara hafta içi hiç girmiyordun en azından o saçmalığı bıraktın@serhatt @Harunnn60
Çenem çok reyting getirir o iş bende
@ozgur2113 kafama soktu ama sonradan benim de aklıma yattı. Kanal sahibi olduğum için benim de başkanlar arasında olmam gerekiyor.O ne cnm
@serhatt istifa ederse yerine oturursun@ozgur2113 kafama soktu ama sonradan benim de aklıma yattı. Kanal sahibi olduğum için benim de başkanlar arasında olmam gerekiyor.
ASLA
Avucunu yalar patron bozuntusu
Kimsenin istifa etmesine gerek yok bir koltuk daha ekle yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?