Anladım tşk öm yolluyorum ?Evet cnm @Harunnn60 a yolla sende bir sıkıntı çıkmasın aman
Anladım tşk öm yolluyorum ?Evet cnm @Harunnn60 a yolla sende bir sıkıntı çıkmasın aman
Birazdan çıkıcam çünkü cnm daha ne zaman gelrim Allah bilirAnladım tşk öm yolluyorum ?
Yolladım ?Birazdan çıkıcam çünkü cnm daha ne zaman gelrim Allah bilirDünde bildirmiştim yarışmacılara haruna atın diye ben şuan bildiğin etkim yok
Cuma en geç gelirseler bende oylamamı yaparım ama pazartesiye kalırsa oylamam çünkü dinleyemicem için hak geçmesinYolladım ?
Geçen sezon 2 hafta üst üste 2 eleme vardı, bu sezondakiler hadi yine iyiler.Onu görmedimde dün @mrt-06 iki eleme var diye kullandım kan ve gülü neyse kalsın demişti demek @Tolstoyevski yüzündenmiş belkide bilinçli yapmıştır diğer yarışmacıların güçlü şarkılarını harcamak için@xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Harunnn60 @MasacRE @S.G.A.T. @kerem
Seni alan yaşadı desene.Çocukluğumdan beridir yapıyorum ben zaten annem karışmıyor bile işlere Kıraç olması gereken şeyi söylemiş karadenizli ve köyde büyüyen birisi olarak biz öyle yetiştik@mrt-06 @kerem @Harunnn60
Bize ihanet edeni direkt diskalifiye ediyoruz. Elemiyoruz bile.@kerem @Harunnn60 Artık yarışmada tutmayı düşünmüyorlardır şeboya rağmen seni kırmızı çizgilerine bastın
Yetiştirilme yöreler vsyle önemli faktor tabi yeni dönemin yeni nesilinde çivisi çıktı zaten ben Kıraçın laflarının benzerini sana pompy senaryo konusunda konusmustuk hatırlarsanSeni alan yaşadı desene.
Bugün yarın Harun'la videoları kesip yüklüyoruz, elinizi çabuk tutun derim.Galiba @dreamy @Tolstoyevski yollamadı sadece , @Harunnn60 a bildirirsiniz çünkü net kullanamıyorum yarın bana yarın yollarsanız bile @Harunnn60 a ulaşmadı için size -5 ceza verip kendisi seçsin oyüzden aman dikkat edin çünkü forumda olamıcam@serhatt @kerem @xemrexxx @sokak sanati Başkanlar da ilgilensin sonra şikayet kabul etmeyiz cezayı yersiniz Harun görmemiş olursa seçimlerinizi@Bully @MasacRE
Senin oylarını en önceden açıklayacağız.Oylarıda halledersin @Harunnn60 ve inş cumartesi olmadan gelirlerde yeni haftada sırtına kalmaz@sokak sanati @kerem
Sen boncuklarla devam et, klasik.
Bu sezon 1 tane var onuda çeyrekten önceye koydum kı 5 kişi çeyreğe gitsin 1 kişi fazla olsun istiyorum çünkü çeyreği hedefleyen iddalı çok kişi varGeçen sezon 2 hafta üst üste 2 eleme vardı, bu sezondaki hadi yine iyiler.
Elinize sağlık @Harunnn60
İyi yaptın, ben o haftalar kalp krizi falan geçiriyordum. İlk 3'e giremezsen eleniyordun. 1 puan farkla elenenler vardı hatta.Bu sezon 1 tane var onuda çeyrekten önceye koydum kı 5 kişi çeyreğe gitsin 1 kişi fazla olsun istiyorum çünkü çeyreği hedefleyen iddalı çok kişi var
Yapılmazsa oylamıcam hak geçmesin herşeyde en önemlisi oSenin oylarını en önceden açıklayacağız.
Şarkım hazır zaten recap konusunda bir kararsızlık yaşıyorum, birazdan paylaşacağım parçamı beğenirsiniz inş.
Eksi puan yersinŞarkım hazır zaten recap konusunda bir kararsızlık yaşıyorum, birazdan paylaşacağım parçamı beğenirsiniz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?