Eski günler......
Eski günler......
Sen milli şef değilsin o zaman. Olmadı çünkü.Milli sefin yoluna çıkanlar dumur olur![]()
Ay yok işlerim var, yarın evde olamayacağım bugünden halletmem lazım.Herkese başarılar.Seni bekleyemeyip 10x10'u yayınladım artık sonuçlardan sonra bakarsın.
@Çiğdem
Yine mi dışardasın.![]()
@Çiğdem ve @serhatt teşekkürler ♥️@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
serhatt
MUSTAFA SANDAL: 14
TUĞBA YURT: 14
IMAGİNE DRAGONS: 13
YILDIZ TİLBE: 12
BARIŞ MANÇO: 12
KIRAÇ: 11
BURAY: 11
MABEL MATİZ: 10
MURAT BOZ: 10
NİL K.: 9
DUA LİPA: 9
OĞUZHAN KOÇ: 8
KATY PERRY: 8
ŞEBNEM FERAH: 7
3 günlüğüne Ankara'ya geldim kaçamak yapıyorum.
Mustafa Sandal değil Gülben vardı şarkı da sadece. Bencede elemeli. Rezalet yönetiyor![]()
Bu haftaya bile gelmesi başarı bence, derhal elenmeli.Mustafa Sandal değil Gülben vardı şarkı da sadece. Bencede elemeli. Rezalet yönetiyor![]()
Sen milli şef değilsin o zaman. Olmadı çünkü.![]()
Bana tam puanlarla geliyor ama biz anti Gülben'e maalesef bunlar işlemiyorMustafa Sandal değil Gülben vardı şarkı da sadece. Bencede elemeli. Rezalet yönetiyor![]()
Doğru yeri almış.![]()
1 değil çok şükür.ozmoturk
14 Tuğba Yurt
13 Mabel Matiz
12 Mustafa Sandal
11 Yıldız Tilbe
10 Katy Perry
9 Buray
8 Oğuzhan Koç
7 Kıraç
6 Barış Manço
5 Imagine Dragons
4 Dua Lipa
3 Şebnem Ferah
2 Nil Karaibrahimgil
1 Murat Boz
Sanırım sana verdiği puanları hissettin olmasanda cnm
Bana tam puanlarla geliyor ama biz anti Gülben'e maalesef bunlar işlemiyor![]()
![]()
Tahmin edebiliyorum ablacım, bu yarışmada kiminle yarışsam düşük veren isimler var.Sanırım sana verdiği puanları hissettin olmasanda cnm![]()
![]()
![]()