Aaaa sonuçları @sokak sanati'na versen o paylaşsaydı boş yere para vermeseydin.![]()
Olaya müdahale ettim daha fazla gecikmeyelim
Aaaa sonuçları @sokak sanati'na versen o paylaşsaydı boş yere para vermeseydin.![]()
14 puan
Barış Manço Gülpembe
Murat Boz Aşkı Bulamam Ben
Yıldız Tilbe Yalnız Çiçek
Kıraç Talihim Yok Bahtım Kara
Mustafa Sandal Şıkır Şıkır
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake
13 puan
Tuğba Yurt Güç Bende Artık
Oğuzhan Koç Sükut u Hayal
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal
12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil
Vakit kaybetmeden hızlı başlayalım. Yoksa bu geveze uzatır.@Çiğdem 'in boncukları
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Sunucumuz sincap @Çiğdem 'in oyları.
![]()
14 puan
Barış Manço Gülpembe
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake
13 puan
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal
12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Fazla şey edemicem bildirimlere konulara düzelince bakarım sonucları verebilirsem kaçarımAksilik işte bugüne denk gelir...
İşte örnek ve fedakar sunucu![]()
Sonucları bitiremedenBiter inş internetin.@Çiğdem
Aynen başkanlardan biri açar artıkGelen puanlarda vardı onlarıda hesapladım ama yeni haftayı @Harunnn60 a açtırabilirim düzelmezse şarkı yapamam malum yarın ona göre bakarım duruma@sokak sanati @Yiğitt @Bully @kerem @xemrexxx
Sildim hadi gıcıklık yapmayayım.![]()
Snn favorin timsah vurulacak şimdiSonucları bitiremeden@kerem @sokak sanati Açıklamıs ozaman ikisinin toplamı olsun puanlarınız @xemrexxx @ozgur2113
![]()
![]()
![]()
Yine getirisi olmayan bir puanlama.14 puan
Barış Manço Gülpembe
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake
13 puan
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal
12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil
Vakit kaybetmeden hızlı başlayalım. Yoksa bu geveze uzatır.@Çiğdem 'in boncukları
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Zirvede başladık, teşekkürler Çiko.14 puan
Barış Manço Gülpembe
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake
13 puan
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal
12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil
Sonucları bitiremeden@kerem @sokak sanati Açıklamıs ozaman ikisinin toplamı olsun puanlarınız @xemrexxx @ozgur2113
![]()
![]()
![]()
Kazasız belasız inşallah canımFazla şey edemicem bildirimlere konulara düzelince bakarım sonucları verebilirsem kaçarım@mrt-06 @sokak sanati
Güllüye bak sen 😱@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
serhatt
MUSTAFA SANDAL: 14
TUĞBA YURT: 14
IMAGİNE DRAGONS: 13
YILDIZ TİLBE: 12
BARIŞ MANÇO: 12
KIRAÇ: 11
BURAY: 11
MABEL MATİZ: 10
MURAT BOZ: 10
NİL K.: 9
DUA LİPA: 9
OĞUZHAN KOÇ: 8
KATY PERRY: 8
ŞEBNEM FERAH: 7
Geçmiş olsunGelen puanlarda vardı onlarıda hesapladım ama yeni haftayı @Harunnn60 a açtırabilirim düzelmezse şarkı yapamam malum yarın ona göre bakarım duruma@sokak sanati @Yiğitt @Bully @kerem @xemrexxx
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
serhatt
OĞUZHAN KOÇ: 8
KATY PERRY: 8
ŞEBNEM FERAH: 7
Teşekkürler @serhatt güzel puan.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
serhatt