eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 4.Hafta Sonuçları

14 puan
Barış Manço Gülpembe
Murat Boz Aşkı Bulamam Ben
Yıldız Tilbe Yalnız Çiçek
Kıraç Talihim Yok Bahtım Kara
Mustafa Sandal Şıkır Şıkır
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake

13 puan
Tuğba Yurt Güç Bende Artık
Oğuzhan Koç Sükut u Hayal
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal

12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil

Vakit kaybetmeden hızlı başlayalım. Yoksa bu geveze uzatır.:A @Çiğdem 'in boncukları :A

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed

Biter inş internetin. :A @Çiğdem

Sunucumuz sincap @Çiğdem 'in oyları. :A
Sincaplar-hakk%C4%B1nda-ilgin%C3%A7-bilgiler.jpg

14 puan
Barış Manço Gülpembe
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake

13 puan
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal

12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

Geç kaldın :A

14 puan
Barış Manço Gülpembe
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake

13 puan
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal

12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil

Vakit kaybetmeden hızlı başlayalım. Yoksa bu geveze uzatır.:A @Çiğdem 'in boncukları :A

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Yine getirisi olmayan bir puanlama. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
14 puan
Barış Manço Gülpembe
Dua Lipa - Be The
Katy Perry Wide Awake

13 puan
Imagine Dragons Demons
Buray Tac Mahal

12 puan
Şebnem Ferah Ünzile
Nil Ben Aptal mıyım
Mabel Matiz Zor Değil

Zirvede başladık, teşekkürler Çiko. :Z

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

serhatt
MUSTAFA SANDAL: 14
TUĞBA YURT: 14

IMAGİNE DRAGONS: 13

YILDIZ TİLBE: 12
BARIŞ MANÇO: 12

KIRAÇ: 11
BURAY: 11

MABEL MATİZ: 10
MURAT BOZ: 10

NİL K.: 9
DUA LİPA: 9

OĞUZHAN KOÇ: 8
KATY PERRY: 8

ŞEBNEM FERAH: 7

Bu hafta nefret ediyorum senden. :A @serhatt

• Güldürdün
Reactions: serhatt
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

serhatt
MUSTAFA SANDAL: 14
TUĞBA YURT: 14

IMAGİNE DRAGONS: 13

YILDIZ TİLBE: 12
BARIŞ MANÇO: 12

KIRAÇ: 11
BURAY: 11

MABEL MATİZ: 10
MURAT BOZ: 10

NİL K.: 9
DUA LİPA: 9