xBUGRAx
Süper Emekli
Yine rahatlama yoksa dibi boylarsın![]()
Yarın çalarım kapını.
Yine rahatlama yoksa dibi boylarsın![]()
Zaten @denizz19 yukarlarda görünce kendini bir pislik oldunu anlıyorBaşlarda yüksek gösterip şutla gitsin sonra daÖnce sevinsin, sonra da üzülsün
Çok bile geldi buraya kadar![]()
Çeyrekten sonra şansının olmadığını kabul ediyorsun demekSize inat çeyreğe kadar çıkacağım![]()
En az çeyrekÇeyrekten sonra şansının olmadığını kabul ediyorsun demek@Çiğdem
Zaten şampiyonluk hedefin yokmuş boşver, bu hafta gönderelim artık seni.![]()
4.haftamızda sözü ve müziği NİL KARAİBRAHİMGİL'e ait olan Murat Boz'u bugüne taşıyan şarkısı "AŞKI BULAMAM BEN" ile geliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz seversiniz umarım. Başarılar.
@Harunnn60 @MEnes @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Senin de reklamını yaptık bu sayede
Gülben nasıl pay etti ama ekmeği size @mesmeso61 Sırlar dünyası gibiYarın çalarım kapını.![]()
@ozmoturk Yarışmanın Berlini oldu zaten profosore benzetirdim ben @bazinga ı onu kurtaralak kahramanca gittiYabancılar iyi şarkıyla gelin, elenmeyin gözüm üstünüzde ona göre.@MayısKralı @Ahmed @batuhankaralar
O değilde ne Ajda'sız ne de Ozan'sız bu yarışma çekilmez ki.@ozmoturk @Harunnn60 @Çiğdem
Mustafa Sandal da iyiydi aslında, o şarkıyla sondan 2. olması tuhafıma gitti. Eskiden çok popülerdi çünkü.
Bu hafta Believer gibi iddialı şarkıyla gelmeyebilirim o yüzden desteklerinizi bekliyorumYabancılar iyi şarkıyla gelin, elenmeyin gözüm üstünüzde ona göre.@MayısKralı @Ahmed @batuhankaralar
O değilde ne Ajda'sız ne de Ozan'sız bu yarışma çekilmez ki.@ozmoturk @Harunnn60 @Çiğdem
Torpil geçemeyiz o yüzden şarkına göre değerlendireceğiz.Bu hafta Believer gibi iddialı şarkıyla gelmeyebilirim o yüzden desteklerinizi bekliyorum![]()
![]()
4.haftamızda sözü ve müziği NİL KARAİBRAHİMGİL'e ait olan Murat Boz'u bugüne taşıyan şarkısı "AŞKI BULAMAM BEN" ile geliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz seversiniz umarım. Başarılar.
@Harunnn60 @MEnes @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Geçtiğimiz yıl Aleyna Tilki'nin yorumuyla da büyük ses getiren, Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Yalnız Çiçek'' ile karşınızdayız. Klip 1994'te yayınlandığı için epey kötü kalitede, o nedenle bu şekilde yayınlıyoruz. Herkese iyi dinlemeler, tüm arkadaşlara da başarılar. Bu haftaki şarkımı da @MasacRE arkadaşıma hediye ediyorum.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Yeni gidecek olanın işine yarar eskilere geçmiş olsun![]()
![]()
![]()
Ablası kadar olmasa da güzel söyledi, evet.Aleyna Baba kadar iyi söyleyemez.@dreamy