eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 4.Hafta (Oylama Başladı Pazartesi 19:00)

4.haftamızda sözü ve müziği NİL KARAİBRAHİMGİL'e ait olan Murat Boz'u bugüne taşıyan şarkısı "AŞKI BULAMAM BEN" ile geliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz seversiniz umarım. Başarılar. :D

@Harunnn60 @MEnes @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

Benimle takılan kazanır. :A Dün Oğuzhan bugün Murat göreceğiz. :A @Çiğdem

@ozmoturk Yarışmanın Berlini oldu zaten profosore benzetirdim ben @bazinga ı onu kurtaralak kahramanca gitti :A :A :A @MasacRE
Mustafa Sandal da iyiydi aslında, o şarkıyla sondan 2. olması tuhafıma gitti. Eskiden çok popülerdi çünkü. :A

Sende yarışmaya eğlemce kat, hep aynı format. Mesela 11. haftada elenenlerden biri falan gelse yarışma iyice kızışır. Hele ki onu da forumdakiler oylamayla seçse. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
4.haftamızda sözü ve müziği NİL KARAİBRAHİMGİL'e ait olan Murat Boz'u bugüne taşıyan şarkısı "AŞKI BULAMAM BEN" ile geliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz seversiniz umarım. Başarılar. :D

@Harunnn60 @MEnes @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

Nil & Murat'ın birlikteliği @xBUGRAx için işe yaramamıştı, bu şarkıya bakınca @denizz19 da nal toplar :A

Geçtiğimiz yıl Aleyna Tilki'nin yorumuyla da büyük ses getiren, Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Yalnız Çiçek'' ile karşınızdayız. Klip 1994'te yayınlandığı için epey kötü kalitede, o nedenle bu şekilde yayınlıyoruz. Herkese iyi dinlemeler, tüm arkadaşlara da başarılar. Bu haftaki şarkımı da @MasacRE arkadaşıma hediye ediyorum. :bhr:

Geçtiğimiz yıl Aleyna Tilki'nin yorumuyla da büyük ses getiren, Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Yalnız Çiçek'' ile karşınızdayız. Klip 1994'te yayınlandığı için epey kötü kalitede, o nedenle bu şekilde yayınlıyoruz. Herkese iyi dinlemeler, tüm arkadaşlara da başarılar. Bu haftaki şarkımı da @MasacRE arkadaşıma hediye ediyorum. :bhr:

Aleyna Baba kadar iyi söyleyemez. :A @dreamy

• Harika
Reactions: dreamy

:Z Ne dinlemiştim zamanında ya

• Harika
Reactions: denizz19

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto