sıktı artıkVideoyu aç @batuhankaralar sonu var![]()
![]()
@Bully @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt
sıktı artıkVideoyu aç @batuhankaralar sonu var![]()
![]()
@Bully @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt
Afiyetle içiyorum bebeğim teşekkür ederim.İNANDIK HALKA, GÜVENEDİK HAKK'A...
Çok teşekkürler FAV10, bazı arkadaşlarımızın ağzını bükmesine ve eleneceksin demesine, hatta final puanı imkansız alamaz demesine rağmen bu günleri gördük... HEP BERABER NİCE ZİRVELERE...
@mrt-06 ve @Tolstoyevski sizlere de tebrikler.
Sonuçlardan sonra bir bardak suyu başta @MasacRE @Çiğdem @Bully ve @xBUGRAx olmak üzere başarımızı kıskananlara yolluyoruz. Afiyet olsun.![]()
Ay çok teşekkürler, sizlerin sayesinde.Anma Arkadaş’a kötü demek de ne bileyimÇok eski ve kaliteli bir şarkıdır... Tebrikler
![]()
Erkene mi alsam.![]()
+1Haftaya düşündüğümüz şarkıya güvenim 0 şu an.![]()
Sen Yıldızın menejeri @xemrexxx e bak önce sonra bize cnmİNANDIK HALKA, GÜVENEDİK HAKK'A...
Çok teşekkürler FAV10, bazı arkadaşlarımızın ağzını bükmesine ve eleneceksin demesine, hatta final puanı imkansız alamaz demesine rağmen bu günleri gördük... HEP BERABER NİCE ZİRVELERE...
@mrt-06 ve @Tolstoyevski sizlere de tebrikler.
Sonuçlardan sonra bir bardak suyu başta @MasacRE @Çiğdem @Bully ve @xBUGRAx olmak üzere başarımızı kıskananlara yolluyoruz. Afiyet olsun.![]()
Yarışma başkanı ayağımı kaydırmaya çalışıyor tüm halkımızı forum meydanına davet ediyorumsıktı artık![]()
Üstüne geleni yedi yineMS'ye daldık unuttuk bak onuKova yaptı mı yine yapacağını yoksa
![]()
Haftaya kimi elicen
İnşallahNil hak ettiği yeri bulmuş, 13 de uğursuz rakamdır. Haftaya good bye hayırlısıyla.@xBUGRAx
12 verdim 12...
Güldürü atıyorum, mesajdan bir halt anlamasamdakız dur aklımı karıştırma forum senaryosunda değişiklik yapıyordum en son @Harunnn60 arabasına @pompy bomba koyuyor herkes tapir suratlı harunu öldü sanarken o yüz değiştirerek @alperuz oluyordu o sırada ayran gönüllü aşkitosu @kerem de @serhatt ın sıska kolalrında teselli buluyor derken bu ikisini @Çiğdem @vadikızı @Dosi teyzeler koalisyonu yatakta basıyordu![]()
kaldığım yeri unutmayayım buraya not alayım
@Bully @MasacRE @xBUGRAx
Aşkım espri yapıyorum, haftaya ortak çalışmayla şu ımagine midir nedir onu yolluyoruz hayırlısıyla12 verdim 12...
Senin de emeklerine sağlık hayatım@mrt-06 @Tolstoyevski @Yiğitt tebrikler zaten favoriler arasındasınız![]()
![]()
@S.G.A.T. elenmeni beklemiyordum 1 yıl sonra yarışmaya dönmüştün senin kadar üzüldüm ama puanlara kaırşamıyorum işte![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @kerem @serhatt Başkanlar teşekkürler sizlerede![]()