eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 2.Hafta Sonuçları (21:00)

İNANDIK HALKA, GÜVENEDİK HAKK'A...

Çok teşekkürler FAV10, bazı arkadaşlarımızın ağzını bükmesine ve eleneceksin demesine, hatta final puanı imkansız alamaz demesine rağmen bu günleri gördük... HEP BERABER NİCE ZİRVELERE...

@mrt-06 ve @Tolstoyevski sizlere de tebrikler. :bhr:

Sonuçlardan sonra bir bardak suyu başta @MasacRE @Çiğdem @Bully ve @xBUGRAx olmak üzere başarımızı kıskananlara yolluyoruz. Afiyet olsun. :A
Afiyetle içiyorum bebeğim teşekkür ederim. :bhr: :Z

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Anma Arkadaş’a kötü demek de ne bileyim :A Çok eski ve kaliteli bir şarkıdır... Tebrikler :D
Ay çok teşekkürler, sizlerin sayesinde. :bhr: Şark normalde listemde yoktu, sonradan bu şarkıya yazık etmeyeyim dedim ve koydum. Belli kesimler büyük tepki verse de halkımız destek oldu. :A

• Harika
Reactions: Özgür
İNANDIK HALKA, GÜVENEDİK HAKK'A...

Çok teşekkürler FAV10, bazı arkadaşlarımızın ağzını bükmesine ve eleneceksin demesine, hatta final puanı imkansız alamaz demesine rağmen bu günleri gördük... HEP BERABER NİCE ZİRVELERE...

@mrt-06 ve @Tolstoyevski sizlere de tebrikler. :bhr:

Sonuçlardan sonra bir bardak suyu başta @MasacRE @Çiğdem @Bully ve @xBUGRAx olmak üzere başarımızı kıskananlara yolluyoruz. Afiyet olsun. :A
Sen Yıldızın menejeri @xemrexxx e bak önce sonra bize cnm :A :A :A @MasacRE @Bully

kız dur aklımı karıştırma forum senaryosunda değişiklik yapıyordum en son @Harunnn60 arabasına @pompy bomba koyuyor herkes tapir suratlı harunu öldü sanarken o yüz değiştirerek @alperuz oluyordu o sırada ayran gönüllü aşkitosu @kerem de @serhatt ın sıska kolalrında teselli buluyor derken bu ikisini @Çiğdem @vadikızı @Dosi teyzeler koalisyonu yatakta basıyordu :A :A kaldığım yeri unutmayayım buraya not alayım :A @Bully @MasacRE @xBUGRAx
Güldürü atıyorum, mesajdan bir halt anlamasamda :A anlamakta istemiyorum zaten :A Bu arada ne yaptın sen, çift haneli puan verdinmi @dreamy e? Senin tabirle kahinmiymişim? :A

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
  • Harika
Reactions: Çiğdem