Yüksek ihtimalle bunak Ajda @ozmoturk elendiAcda bana sökmez bu bunama numaraları kendine gel.@Çiğdem
Yüksek ihtimalle bunak Ajda @ozmoturk elendiAcda bana sökmez bu bunama numaraları kendine gel.@Çiğdem
İkinizinde sonu iyi görünmüyorBi ben Bi Hülya Avşar her durumda haklı çıkıyoruz biliyorsun
Ben naptım abi hala Serdar’da mı kaldın sen...
Bu kadar da objektif olma ama canım ya
Vevo olmadığı ne kadar belli.Brok brok brok racaba süper gidecek millet dahada kafayı yesin@Bully @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @Yiğitt @dreamy @MayısKralı
0 :50
İnş boncuklu şarkımı çalabilirim bu hafta ama @sokak sanati komplo kurmuş boncuklarımı saklamısBu kadar da objektif olma ama canım ya
İlk beğendiğin ben olacağım hayırlısıyla.@Bully Sabah bu hafta şarkılar kötü gelecek demiştiŞuana kadar iyi şarkı açıklanmadı
@sokak sanati Boncuklara çok maruz kalmıcan gibi bu hafta@Yiğitt @xBUGRAx
Vevo olmadığı ne kadar belli.@xBUGRAx
Telif gelmez inşHahah aynen ama bizim vevo kapak resmi koymamış onun da hatası var.
Aaa Şebodan umutluyuz ama sende çoğunluğa uymazsın inş öyle bir his olustuİlk beğendiğin ben olacağım hayırlısıyla.
Telif gelmez inş
Çok hoş bir slowBu hafta Buray’ın son albümüne de adını veren ve kısa sürede sevilen Kehanet ile geliyoruz
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?