xBUGRAx
Süper Emekli
Amin o her zaman lazım.Allah yardım ederse başarılı olursun o yüzden dedin yoksa şarkıyı dinlemedim
Amin o her zaman lazım.Allah yardım ederse başarılı olursun o yüzden dedin yoksa şarkıyı dinlemedim
Nil hanıma yonelik bu pis algı çalışmanı kınıyorum...Brok brok brok racaba süper gidecek millet dahada kafayı yesin @Bully @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @Yiğitt @dreamy @MayısKralı
0 :50
Öyle uşaklığa can kurban
Şef konusunu unutma forumda açılanHerkes bana şef olarak hitap ediyor artık o yüzden gerçekten şef oldum. Kullanım süren doldu canım..
Çocuklar yalan söylemez
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp aç dinle uzun uzun.
Kız şimdiden yatırım yapıyor listemeÇok da umrumuzda.
Listen batsın.Kız şimdiden yatırım yapıyor listeme
Şef konusunu unutma forumda açılan
@Bully Sabah bu hafta şarkılar kötü gelecek demişti Şuana kadar iyi şarkı açıklanmadıGeçen haftaki şarkıda da " buraya kadar sana uğurlar olsun " kısmı vardı Sen beğenmediğine göre beğenilebilir demek ki, ters etki
Tecrübe konuştu çünkü.@Bully Sabah bu hafta şarkılar kötü gelecek demişti Şuana kadar iyi şarkı açıklanmadı
@sokak sanati Boncuklara çok maruz kalmıcan gibi bu hafta @Yiğitt @xBUGRAx
@Maskeli Fedai Seni yarıştırıyordu birde gelip kötü sonucu sana yüklüyordu
Kaç hafta puan aldırdım Yalın'a Teşekkür edeceğine çemkiriyordu işte nankörlük kötü şey.@Maskeli Fedai Seni yarıştırıyordu birde gelip kötü sonucu sana yüklüyordu
Rica ederim onuda unutmada ben şeyi diyorum tv8de yarışmasına ihanet edip batan şeften @BullyGüzel konuydu teşekkür ederiz.
Şaşkın sincabımla birlikte bakıyoruz gelen şarkılaraTecrübe konuştu çünkü.
Nil'in bacakları ellerimdeStar olmak varken hizmetçilik için can atan yüreği fakir, eli boş, gönlü hoş bir arkadaş