Yüksek ihtimalle bunak Ajda @ozmoturk elendiAcda bana sökmez bu bunama numaraları kendine gel.@Çiğdem
Yüksek ihtimalle bunak Ajda @ozmoturk elendiAcda bana sökmez bu bunama numaraları kendine gel.@Çiğdem
İkinizinde sonu iyi görünmüyorBi ben Bi Hülya Avşar her durumda haklı çıkıyoruz biliyorsun![]()
Ben naptım abi hala Serdar’da mı kaldın sen...
Bu kadar da objektif olma ama canım ya
Vevo olmadığı ne kadar belli.Brok brok brok racaba süper gidecek millet dahada kafayı yesin![]()
![]()
@Bully @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @Yiğitt @dreamy @MayısKralı
0 :50
İnş boncuklu şarkımı çalabilirim bu hafta ama @sokak sanati komplo kurmuş boncuklarımı saklamısBu kadar da objektif olma ama canım ya![]()
İlk beğendiğin ben olacağım hayırlısıyla.@Bully Sabah bu hafta şarkılar kötü gelecek demiştiŞuana kadar iyi şarkı açıklanmadı
@sokak sanati Boncuklara çok maruz kalmıcan gibi bu hafta![]()
![]()
@Yiğitt @xBUGRAx
Vevo olmadığı ne kadar belli.@xBUGRAx
Telif gelmez inşHahah aynen ama bizim vevo kapak resmi koymamış onun da hatası var.![]()
Aaa Şebodan umutluyuz ama sende çoğunluğa uymazsın inş öyle bir his olustuİlk beğendiğin ben olacağım hayırlısıyla.![]()
Telif gelmez inş![]()
![]()
![]()
Çok hoş bir slowBu hafta Buray’ın son albümüne de adını veren ve kısa sürede sevilen Kehanet ile geliyoruz
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem