@batuhankaralar @Ahmed sizin için de yarıştığımı biliyorsunuz, kazanırsam eğer Katy Perry ve Imagine Dragons yapacağım avatarımı 
Yine etiketlemeyi becerememişsin.Bu hafta şarkımı iyice düşündüm ve geçen hafta az farkla kaçırdığımız final puanını bu hafta almak için Dua Lipa efsanelerinden biriyle geliyoruz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab@Billy Kane @dreamy @turkuazz @MasacRE@xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati@batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies@xBUGRAx @ozgur2113 @Bully @-potterhead-@HachiKo @soo @alperuz @offensive @Tolstoyevski@GunesinOglu @S.G.A.T. @Çiğdem @Ahmed @hayret bi şey
Yapışıyorlar biliyorum, arada boşluk olması lazım.Olmuyor.![]()
Bu şarkı için 1-2 hafta daha bekleyebilirdin sanki.Bu hafta, Şebnem Ferah’ın sesini en iyi kullanmış olduğu şarkılarından “Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler” ile geliyoruz. Başarılar herkese.
2.16 ~ 3.51
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Geri Dönüş Olsa en iyi 3 şarkısından birisidir Murat Boz'un. 1-2 hafta düşük verdik diye şey yapma hemen. Ben 1-2 sanatçı dışında taraf tutmam. Onları da biliyon zaten. Sıla, Hadise, Gülşen vs.Tabiki Murat Boz![]()
Bakalım ya çok güçlü bir şarkı ama parçaları sıralarken popüleriteyi de göz önünde bulundurmak gerek. Kalan şarkıları forumda çoğu isim biliyordur mesela.Bu şarkı için 1-2 hafta daha bekleyebilirdin sanki.![]()
Evet o düşük puanları telafi vaktiGeri Dönüş Olsa en iyi 3 şarkısından birisidir Murat Boz'un. 1-2 hafta düşük verdik diye şey yapma hemen. Ben 1-2 sanatçı dışında taraf tutmam. Onları da biliyon zaten. Sıla, Hadise, Gülşen vs.![]()
BilemeyeceğimEvet o düşük puanları telafi vakti![]()
Ben de tam şu emekli köşesine mi yazsam diyordum demek vakit varBilemeyeceğim![]()
Yaz yaz senBen de tam şu emekli köşesine mi yazsam diyordum demek vakit var![]()
Kıraç o şarkı ile elenir heralde, elenmezse baya sürpriz olur
@MayısKralı Hadi 1 hafta daha yırttın.
Aynen öyle kıskananlar çatlasın.