eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 10. Hafta

Son gönderme zamanı yazmıyor, 17’ye kadar mı yoksa gün sonuna kadar mıydı? @kerem
Her zaman 17.00'a kadar vaktiniz var normalde. Geçen hafta oyları bir gün geç açıkladığım için ve 3 yarışmacı çok kararsız kaldığı için 20.00'a almıştım. O yüzden şarkınızı şimdiden seçmeye bakın. @dreamy @MayısKralı

Reactions: Tolstoyevski
hayret beğendim
müziği çok güzelmiş, özellikle 1.40'dan sonraki müzik. Nakarat hafiften tanıdık geldi. Murat Boz pek hakim olduğum bir isim değil. söylemiştim

Reactions: denizz19
Şarkıyı şimdi dinleyince hatırlayabildim. Mustafa Sandal' ı fazla dinlememe rağmen Gülşen'in şarkıya eli değdiği o kadar belli ki. Gerçekten çok kaliteli bir çalışma. Umarım bundan sonra hep eski şarkılarla ilerlersin.

Reactions: bazinga
Bu hafta şarkımı iyice düşündüm ve geçen hafta az farkla kaçırdığımız final puanını bu hafta almak için Dua Lipa efsanelerinden biriyle geliyoruz.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab@Billy Kane @dreamy @turkuazz @MasacRE@xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati@batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies@xBUGRAx @ozgur2113 @Bully @-potterhead-@HachiKo @soo @alperuz @offensive @Tolstoyevski@GunesinOglu @S.G.A.T. @Çiğdem @Ahmed @hayret bi şey