Havaya uçurur hepinizi.@pompy İrlanlarda sana özel bomba yapsın![]()
Havaya uçurur hepinizi.@pompy İrlanlarda sana özel bomba yapsın![]()
@Harunnn60 @xemrexxx Hep birlikte rahmetlinin misafiriyizAynen öyle bu şarkıyla son sıra hak etmiyorum.Sonunda savundun beni kız aferin.
İnternetin düzelmedi mi hala be.![]()
Yok sadece püsküllü belayi biliyorum. O zamanlar da Türkiye'deki son zamanlarimdi. Tabii klipsiz dinliyordum ben.Sana sevmen için bir fırsat oldu işte bu yarışma ama anca düşük ver.İstersen’i de mi bilmiyorsun o da ilk şarkısıydı.
![]()
@Yiğitt @dreamy @bazinga @ozgur2113 Zirve ortakları gibi başladı1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 32
Şebnem Ferah 31
Mustafa Sandal 28
Buray 28
Dua Lipa 24
Murat Boz 23
Barış Manço 21
Kıraç 16
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
@mrt-06 forumu kapatmasin.@Yiğitt @dreamy @bazinga @ozgur2113 Zirve ortakları gibi başladı
@MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @mrt-06 gidiciler ortaklakları![]()
Güzel başladık.1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 32
Şebnem Ferah 31
Mustafa Sandal 28
Buray 28
Dua Lipa 24
Murat Boz 23
Barış Manço 21
Kıraç 16
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
İstersen’i dinle muhakkak denk gelmişsindir o yazın en dinlenen şarkılarındandı.Yok sadece püsküllü belayi biliyorum. O zamanlar da Türkiye'deki son zamanlarimdi. Tabii klipsiz dinliyordum ben.2015'in Haziran-Temmuz ayi gibi.
![]()
Birgün yanlıslıkla tetiğe basacak görecek @TolstoyevskiKalpten gidicek gelip gördügünde, en disli rakibi de zirvede.@Yiğitt
@ozgur2113 Senin kiKorişimiz @xemrexxx'in Oyları:
![]()
şebnem ferah (son kozunu kullandı haftaya bunu şutlarız) 8
yıldız tilbe 8
kıraç 8
barış manço 8
murat boz (babay demeyiz herhalde) 5
mustafa sandal (iyi ama diğer şarkılar da iyi) 5
dua lipa (recap yanlış olmuş .ss ) 4
buray ( bu çirkin ses özgürün kertenkele tipiyle birleşince anca sonuncu ıluyor) 1
Bu gece oylamadan sonra bakarim bi o zaman.İstersen’i dinle muhakkak denk gelmişsindir o yazın en dinlenen şarkılarındandı.![]()
cnm gelmedi bana mobilim bakıyorum yok@serhatt a verdim ama ses seda yok.![]()