Napayim bir tek onu taniyorum. Tam ben yurtdisina tasininca Buray sarki yapmasaymis o zaman.Sen Sevda mısın finallik şarkı be zaten.![]()
Napayim bir tek onu taniyorum. Tam ben yurtdisina tasininca Buray sarki yapmasaymis o zaman.Sen Sevda mısın finallik şarkı be zaten.![]()
Teşekkürü 1 puanla kaçırdın ama fena değil yine de.@denizz19'un Oyları:
Şebnem Ferah 7
Yıldız Tilbe 6
Buray 5
Mustafa Sandal 4
Kıraç 3
Barış Manço 2
Dua Lipa 1
Sana sevmen için bir fırsat oldu işte bu yarışma ama anca düşük ver.Napayim bir tek onu taniyorum. Tam ben yurtdisina tasininca Buray sarki yapmasaymis o zaman.![]()
Gülşenin @Billy Kane @dreamy katkısı olmadı bize olsunGuülsen olmasaydi tam puani kapamazdi.@bazinga
İyi ki Gülşen var.Guülsen olmasaydi tam puani kapamazdi.@bazinga
Keşke tersten okusam bu oylamayı.@Tolstoyevski'nin Oyları:
7- Yıldız Tilbe (rakibe dahi adalet)
6- Kıraç (saçma fikirlerine rağmen sesi çok iyi)
5- Şebnem
4- Dua (ortalama)
3-Mustafa
2- Buray
1- Murat Boz (diğerlerinden biraz daha altta)
Ben yarismak istiyorum 2 sezondur üst üste söylüyorum ama nafile.
@denizz19 @ozgur2113 asıl bu şarkılarıyla sonları hak etmiyor pos bıyık senin yüksek verdin şarkılar hak ediyordu@Tolstoyevski'nin Oyları:
7- Yıldız Tilbe (rakibe dahi adalet)
6- Kıraç (saçma fikirlerine rağmen sesi çok iyi)
5- Şebnem
4- Dua (ortalama)
3-Mustafa
2- Buray
1- Murat Boz (diğerlerinden biraz daha altta)
Her hafta Gülsen'in is birligi icinde oldugu sarkilarla gelirsen ne demek, basim üstüne.İyi ki Gülşen var.Her hafta Gülşen'in iş birliği içinde olduğu şarkıcılardan biri olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak oy kullanırsın inşallah.
![]()
Aynen öyle bu şarkıyla son sıra hak etmiyorum.@denizz19 @ozgur2113 asıl bu şarkılarıyla sonları hak etmiyor pos bıyık senin yüksek verdin şarkılar hak ediyordu![]()
![]()
![]()
Ben hiç zararını görmedim emel sayın mavi boncuk çalalımBugün ben boncuk dağıtıyorum.![]()