Hhahaha güzel günlerdiPihanna ne be hala öğrenemedin adını
Hhahaha güzel günlerdiPihanna ne be hala öğrenemedin adını
Adam akıllı tehdit etsene şunu. Niye konuyu değiştirdin.
Şuradan jüri olacak dimi şu zavallı @kerem
Bensiz yarışmanın tadı çıkmaz. Sayemde reytingler çoğaldı geçen sezon.@Çiğdem
Bana şampiyonluk yetti erken elenip karizmam daha çizilmesin juri koltuğuna oturayım dediAdam akıllı tehdit etsene şunu. Niye konuyu değiştirdin.
Şuradan jüri olacak dimi şu zavallı @kerem
Bensiz yarışmanın tadı çıkmaz. Sayemde reytingler çoğaldı geçen sezon.@Çiğdem
Bana şampiyonluk yetti erken elenip karizmam daha çizilmesin juri koltuğuna oturayım dedi
Zirvede bırakıyorum diyorsunBensiz yarışmanın tadı çıkmaz. Sayemde reytingler çoğaldı geçen sezon.@Çiğdem
Bana şampiyonluk yetti erken elenip karizmam daha çizilmesin juri koltuğuna oturayım dedi
Bu saatten sonra katılsam nolur, katılmasam nolur. Ne komplolar kuruldu kazanmamam için ama halk benim tarafımda oldu ve açık ara farkla şampiyon oldum. Diğerleri de günah.Sıradan bir sezonda desteğim ile 1. Oldun abartma zaten erkenden aldılar etiketini haketmediğin için
Sen şey değil misin, ağzıyla 1. olmayı başaran kişi.Bu sezon desteklemeyeğimi anladı çekildi tek başına hiç bir şey yapamaz çünkü.
Bu saatten sonra katılsam nolur, katılmasam nolur. Ne komplolar kuruldu kazanmamam için ama halk benim tarafımda oldu ve açık ara farkla şampiyon oldum. Diğerleri de günah.
@Çiğdem 'in de bana ödülü vardı, unutmuş sanırım. Bizde yarışmayı unuturuz.
Sanane oluyor, atlama herşeye.Kovduk seni zaten senin unutmana gerek yok
Eski yarışmacılardan seçebiliyor muyuzHhahaha güzel günlerdidestere pirana de diyordu
Aynen öyle, geçen sezonda zaten 'MusicSurvivor Şampiyonu' yazıyordu. Tüm sezonlarin şampiyonu diye gördü herkes beni. @sokak sanati da çekemedi tabii.Zirvede bırakıyorum diyorsun
Muazzam yarışmıştınAynen öyle, geçen sezonda zaten 'MusicSurvivor Şampiyonu' yazıyordu. Tüm sezonlarin şampiyonu diye gördü herkes beni. @sokak sanati da çekemedi tabii.
Sanane oluyor, atlama herşeye.
Aynen öyle, geçen sezonda zaten 'MusicSurvivor Şampiyonu' yazıyordu. Tüm sezonlarin şampiyonu diye gördü herkes beni. @sokak sanati da çekemedi tabii.
Şu profil fotolarını muazzam seçiyorsunMilli şefim ben. Varsam varsınız..
Bunda sen ve diğer arkadaşlarımın verdiğin oyların katkısı da büyük. Teşekkür ederim.Muazzam yarışmıştın
Şu profil fotolarını muazzam seçiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?