Çok 2 eleme yaptırmak istemiyorum 1 kişi daha gelecekti normalde ama @xBUGRAx ın panik atağı varmış zorlamayalımBenim çift sayı takıntım var 18 olsaydı keşke.
Çok 2 eleme yaptırmak istemiyorum 1 kişi daha gelecekti normalde ama @xBUGRAx ın panik atağı varmış zorlamayalımBenim çift sayı takıntım var 18 olsaydı keşke.
O ne demek yani.
Sağol canım, Kıraç yarıştı mı 😱
O ne demek yani.
Ajda , yıldız gibi Kıraçta @xemrexxx in elinden geçmiştiO ne demek yani.
O takıntılı manyak seni zirveye taşıyacak diline hakim ol.Uyma şu takıntılı manyağa.@Aserat
O takıntılı manyak seni zirveye taşıyacak diline hakim ol.
Oylama zamanları övgü eder ne var kıUyma şu takıntılı manyağa.@Aserat
O takıntılı manyak seni zirveye taşıyacak diline hakim ol.
Öyle kurtulamazsın hele ki Burcu'ma söylediklerinden sonra.
Ciddi bir destek bekliyorsa her zaman her yerde etmeli.Oylama zamanları övgü eder ne var kı
Evet eski konulara bakıyorum da baya hayranlık besliyormuş kadına karşı. Yine de bazı Şebo fanları var ben onları biliyorumBaşkanlar heyetini açıklıcam 1.hafta öncesi ama @dreamy dua etsinde fok baskan horrtlasın yarışma bitmeden ilk defa ona uygun şarkıcı seçti@xBUGRAx @sokak sanati
Başkanlar heyetini açıklıcam 1.hafta öncesi ama @dreamy dua etsinde fok baskan horrtlasın yarışma bitmeden ilk defa ona uygun şarkıcı seçti@xBUGRAx @sokak sanati
Geldiği gün mahvetmişti beni gerek yok.
Nili severmi acaba kızlara yönelik şarkılarına yüksek verirEvet eski konulara bakıyorum da baya hayranlık besliyormuş kadına karşı. Yine de bazı Şebo fanları var ben onları biliyorum
Serdarla yarıştığım sezon yarışmıştıO ne demek yani.
Okulundan dolayı erkenden elemek istiyordu kendini galiba ama kararını değiştirmiş güzel olmuş.
En rahatı sensin hele final turlarında hep sana oynuyordukOkulundan dolayı erkenden elemek istiyordu kendini galiba ama kararını değiştirmiş güzel olmuş.Diğer yarışmacılar için kötü tabii.Kıraç öyle kolay elenebilecek bir isim değil.
Kısacası rekabet büyük, takip etmesi çok keyifli olacak.
Evet neler çektim.. Başarıya giden yol meşakkatlidir..En rahatı sensin hele final turlarında hep sana oynuyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?