Duduşlarından öpüyorum lakin sen Ahmet Kaya'yı da severdin.@Yiğitt inki daha iyi, ilk kez iyi bir seçim yapmış Yiğit
Ben yarışmaya fazla kendimi veremediğim için ilerleyemedim bugüne kadar zaten.@Yiğitt reel hayat dahil her şeyini bu yarışmaya verebilecek misinBaşarının sırrı o
Eldeki malzemen iyi ama sen de sınırlarını zorlamalısın
Kendime şaşırdım.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
Arkadaşlar 8 sezonluk MS tarihinin bir şampiyon ve 2.olanları hatırlayalım
1.Sezon şampiyonu @denizz19 Sıla , 2.olan ise @sokak sanati Rihanna
2.Sezon Şampiyonu @mrt-06 Sezen Aksu,2. olan ise @Bully Yalın
3.Sezon Şampiyonu @denizz19 Hande Yener , 2.olan ise @Çiğdem- Burcu Güneş
4.Sezon All Star şampiyonu @sokak sanati Rihanna , 2.olan ise @denizz19 Sıla
5.Sezon şampiyonu @Bully Gökhan Türkmen, 2.olan ise @sokak sanati Ariana Grande
6.Sezon Şampiyon @Tolstoyevski Erkin Koray ,2.olan ise @MasacRE- Feridun Düzağaç
7.Sezon Şampiyonu @sokak sanati Sia ,2.olan ise @Tolstoyevski Selda Bağcan
8.Sezon Silbaştan şampiyonu @kerem Sertab Erener 2.olan ise @Maskeli Fedai Yalın
Ve 8 sezonluk MS tarihinin en başarılı 5 üyesinide aktaralım ayrıca MS başarılı olan üyeleriyle alakalı ayrı bölümlerle yarışmadaki hayat hikayelerini belgesel gibi sunan özel bir program hazırlıyorum inş bu MS sürecinde o programıda bir aksilik çıkmazsa yayınlayacağım
MS 8 Sezonun en başarılı 5 üyesi
1 @sokak sanati 2 şampiyonluk / 2 ikincilik
2 @denizz19 2 şampiyonluk / 1 ikincilik / 1 yarı final/1 çeyrek
3 @Bully 1 şampiyonluk / 1 ikincilik / 3 yarı final
4 @Tolstoyevski 1 şampiyonluk / 1 ikincilik
5 @mrt-06 1 şampiyonluk / 2 çeyrek final
Aşk Yeniden'i izlemedin miBirkaç şarkı konusu açta adamı tanıyalım
İlyas ve Gökhanla yinede çeyrekten aşağı düşmedin cnmBen yarışmaya fazla kendimi veremediğim için ilerleyemedim bugüne kadar zaten.
Biri sopayla elenmişti sanırımBaşarımın sırrı kendimHande Yener daha önceden erkenden elenirken benim mücadele halli ruhum kazandırmıştıSıla kez öyle
Ahmet Kaya başarımı unutmayalım, o da çeyrek finale kalmıştı.İlyas ve Gökhanla yinede çeyrekten aşağı düşmedin cnmİlyasla özellikle başarın çok önemliydi bir süre sensizde kalmıştı adam @Harunnn60 a vermiştik sonra sen gelip almıştın ne zorluklarla çeyreğe çıkmıştı @bazinga çok kıskanıyordu başarını@Bully
Sopa ile ben zirveye yakındım galibaBiri sopayla elenmişti sanırım
İyi bir şarkıcı bulur eletmezdim Harun'u da istemedi bende saldım.@Harunnn60 a çalıstığı için yarışmacı ısrarı yapmadım başkanlığa düşündümBirde zaten yeterinde elenmesini istemiceğim kişiler birikti birde @Harunnn60 elenmesin tedirginliği yaşamıyım@sokak sanati
Bazı üyelerin elenmesi onlar kadar benide üzüyor o üye 1 tane elenme heyecanı yaşarkan ben 5 kişininmi elenmesini istemiyorum her hafta 5 heyecan tedirginlinlik@xemrexxx
Ahmet Kaya da iyiydi de Ahmet Kaya o dönem forum yeni yeni tanıyordu @Yiğitt foruma tanıasını sevmesini sağladı mesala şuan yarışsa iddalı bir üyenin elinde direk favori olurson sezonda Gökhan Türkmen de vardı fakat @Bully elinde daha iddalı oluyordu o
Yıldız Tilbe ile sanırım @Yiğitt ilk defa şampiyonluk hedefiyle oynayacak @xemrexxx MS döneminde çok göze batıyordu 2014-2015 antilerinden dolayı bence ilerleyemedi sonra Benim Albümüm de 3 sezon yaptık yakın dönemden son iki şampiyonu @xemrexxx
Onun derecesi aklımda kalmamışta o konuyla ilgili şöyle demiştimAhmet Kaya başarımı unutmayalım, o da çeyrek finale kalmıştı.Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
Çalışıyorumİyi bir şarkıcı bulur eletmezdim Harun'u da istemedi bende saldım.@Harunnn60
@Harunnn60 ın şuan elenmeme tegirginliğiyle uğraşamam dedim gibi zaten yeni haberlerde yolda karısacak buralarİyi bir şarkıcı bulur eletmezdim Harun'u da istemedi bende saldım.@Harunnn60
Hiç hatırlamıyorumİlyas ve Gökhanla yinede çeyrekten aşağı düşmedin cnmİlyasla özellikle başarın çok önemliydi bir süre sensizde kalmıştı adam @Harunnn60 a vermiştik sonra sen gelip almıştın ne zorluklarla çeyreğe çıkmıştı @bazinga çok kıskanıyordu başarını@Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?