Tamam merak etmeyin @xBUGRAx siz ortaklığınızı bozmayın bişi olmaz sizeLütfen 16'da bitirelim sonra saçma sapan şarkılar koymak zorunda kalıyoruz.
Tamam merak etmeyin @xBUGRAx siz ortaklığınızı bozmayın bişi olmaz sizeLütfen 16'da bitirelim sonra saçma sapan şarkılar koymak zorunda kalıyoruz.
YaniSöz vermemek mesafeli davranmak lazım evet yoksa tependen inmezler
Benim gözümde kim elenecek hepsi iyi diyorum ama oy verenlerin gözünde belkide iddalı şarkıcı yokturYaniSeçimler genel olarak güzel zaten, stratejiyi iyi yapan ipi göğüsleyecek her zamanki gibi
90'lı yıllarda popstarlar yaşardı bu fenomen olgusunu, şimdi dizi oyuncuları yaşıyor. Hatta kendileri de değil canlandırdıkları karakterler fenomen haline geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Behlül' fenomeni bir dönem müzikte vardı. Ama Türkiye'de müziğin bir fenomeni varsa o da kesinlikle Serdar Ortaç'tır. Ekranın Behlül'ü nasıl bir fenomense müziğin fenomeni de Serdar Ortaç'tır. Ekran fenomeni olarak beğendiğim isim 'Ezel'deki Ramiz Dayı.
Muratı fizik olarak beğeniyorum şarkıcılık anlamında beğenmiyorum 5 şarkısı toplamda sevdiğim yoktur
Ben genel olarak severim şarkılarını, son dönemde düşüşte orası ayrıMuratı fizik olarak beğeniyorum şarkıcılık anlamında beğenmiyorum 5 şarkısı toplamda sevdiğim yoktur@denizz19 da sapıttı son dönemlerde
Aaa orası öyle yine uygun bir durakta bırakırız @denizz19 uBen genel olarak severim şarkılarını, son dönemde düşüşte orası ayrı
Dobra olmak gerekirse, ilerler ama şampiyonluk zor gibiReyting olarak senin işini görür
Tam puanlarını bekliyorum
5 mi Yok artık bir sürü hit parçası varMuratı fizik olarak beğeniyorum şarkıcılık anlamında beğenmiyorum 5 şarkısı toplamda sevdiğim yoktur@denizz19 da sapıttı son dönemlerde
Son dönem şarkıları listemde yok ben her şekilde yolumu çizerimBen genel olarak severim şarkılarını, son dönemde düşüşte orası ayrı
Dobra olmak gerekirse, ilerler ama şampiyonluk zor gibiReyting olarak senin işini görür
Dediğim gibi ben severimTam puanlarını bekliyorum
5 mi Yok artık bir sürü hit parçası var
Son dönem şarkıları listemde yok ben her şekilde yolumu çizerim
Doğru kullanmamışlar demekDediğim gibi ben severimAll-Star'da Bulmaca ile elenmişti galiba, kullanacaksan başlarda kullan
Ben gitmeden Üzüleceksin'i kullan da güzel puanı kapDoğru kullanmamışlar demekListemde yok
Listemi ayarlayayım bakalımBen gitmeden Üzüleceksin'i kullan da güzel puanı kap
Biri şuTam puanlarını bekliyorum
5 mi Yok artık bir sürü hit parçası var
Son dönem şarkıları listemde yok ben her şekilde yolumu çizerim
Aynen ona pası attım@xBUGRAx Herşeyi yapar
Ama zor yanı boş şarkıcı yok kim kıytırık şarkıyla gelirse hemen elenecek gibi
Bu arada Serdar bey bu yıl birşey yapmıcam demiş seneye yapacakmısAynen ona pası attım
Evet kıytırık şarkı seçme lüksü yok kimseninAcımazlar yerler
2020'yi de bekleriz, yeter ki albüm güzel olsunBu arada Serdar bey bu yıl birşey yapmıcam demiş seneye yapacakmısilk 30 saniye baksan yeter
25.yıla özel bişiler olsaydı yinede Musti de yapmayacak anlaşılan2020'yi de bekleriz, yeter ki albüm güzel olsunŞu dönemde çıkaracağı albümün bir hayrı olmaz zaten, doğru kararBiraz kafasını dinlesin hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?