pis iftiracı yılan dilli
pis iftiracı yılan dilli
@mesmeso61 u koru yabancıları biz koruruzOğuzhan Koç ile Katy Perry finalinin yaşanması lazım normâlde ama OK 2 veya 3. haftadan elenir. @mesmeso61 elenip milleten sinirini çıkartmak için katılmış sanırım yarışmaya...
Benim ilk başkanlığım diğerlerine söyle sen onuAaa @Ahmed başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için etiket listesine almayı unutmuşumBir sürü başkan diktik ama kimsenin uyardığı yok dolanıyorlar boş boş @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem
Tam puan fakat elenmemeye oynarsın. Geçmiş olsun.Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Umarım sonunda benim ve Oğuzhan'ın kazandığı sezon olur. Şimdi sezonun ilk şarkısı ile geliyoruz.
Henüz ünlü değilken BKM Mutfak'ta o zamanlar çok sevdiği Zeynep'ine yazmış olduğu ve aynı zamanda kendisininde ilk yazdığı şarkı olan "Gül Ki Sevgilim" ile başlıyoruz.
Recap: 00.00-01.00
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @Çiğdem @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz
Aaa işte fark etsen örnek başkan olarak gösterecektikBenim ilk başkanlığım diğerlerine söyle sen onuMilli şefim diye ortalıklarda yırtınan @sokak sanati hadi nerde milli şefliğin
İsimden kazanmaya çalışmıssın beniHerkese başarılar, Mabel'in her şarkısı çok güzel bence. Beğenerek dinlersiniz umarım daha önce dinlemediyseniz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @vadikızı @ozgur2113 @xemrexxx- @Maskeli Fedai @mesmeso61 @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @kerem @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @Bully @-potterhead- @xBUGRAx @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Çiğdem @sokak sanati @Ahmed
ben her zaman örneğimAaa işte fark etsen örnek başkan olarak gösterecektik
Aaa @Ahmed başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için etiket listesine almayı unutmuşumBir sürü başkan diktik ama kimsenin uyardığı yok dolanıyorlar boş boş @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem
Sen kendini ortalıklara attın da ne oldu, ayakta uyuyon bakar körBiraz dikkatli ol. Sunucu değiştittirme bana şu zamanda. @serhatt 'ı en kötü sunucu yaparım senden iyi yaparım. Zenne gibi zaten iyi oynar konuda..
Cehennemde
Sunucu sensin o senin hatan.
Sen kendini ortalıklara attın da ne oldu, ayakta uyuyon bakar kör
Bu işler @Çiğdem işi. Tutanak tutalım buna. Tekrar olursa kovarım..
Sunucu sensin o senin hatan.Fokları karıştırma şimdi, bi fok bildiği yoktu zaten abaza abaza geziyordu buralarda.
Resmen ayaklanma 😱😱😱Cehennemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?