pis iftiracı yılan dilli
pis iftiracı yılan dilli
@mesmeso61 u koru yabancıları biz koruruzOğuzhan Koç ile Katy Perry finalinin yaşanması lazım normâlde ama OK 2 veya 3. haftadan elenir. @mesmeso61 elenip milleten sinirini çıkartmak için katılmış sanırım yarışmaya...
Benim ilk başkanlığım diğerlerine söyle sen onuAaa @Ahmed başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için etiket listesine almayı unutmuşumBir sürü başkan diktik ama kimsenin uyardığı yok dolanıyorlar boş boş @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem
![]()
![]()
![]()
Tam puan fakat elenmemeye oynarsın. Geçmiş olsun.Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Umarım sonunda benim ve Oğuzhan'ın kazandığı sezon olur. Şimdi sezonun ilk şarkısı ile geliyoruz.
Henüz ünlü değilken BKM Mutfak'ta o zamanlar çok sevdiği Zeynep'ine yazmış olduğu ve aynı zamanda kendisininde ilk yazdığı şarkı olan "Gül Ki Sevgilim" ile başlıyoruz.
Recap: 00.00-01.00
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @Çiğdem @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz
Aaa işte fark etsen örnek başkan olarak gösterecektikBenim ilk başkanlığım diğerlerine söyle sen onuMilli şefim diye ortalıklarda yırtınan @sokak sanati hadi nerde milli şefliğin
![]()
İsimden kazanmaya çalışmıssın beniHerkese başarılar, Mabel'in her şarkısı çok güzel bence. Beğenerek dinlersiniz umarım daha önce dinlemediyseniz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @vadikızı @ozgur2113 @xemrexxx- @Maskeli Fedai @mesmeso61 @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @kerem @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @Bully @-potterhead- @xBUGRAx @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Çiğdem @sokak sanati @Ahmed
ben her zaman örneğimAaa işte fark etsen örnek başkan olarak gösterecektik![]()
![]()
![]()
Aaa @Ahmed başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için etiket listesine almayı unutmuşumBir sürü başkan diktik ama kimsenin uyardığı yok dolanıyorlar boş boş @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem
![]()
![]()
![]()
Sen kendini ortalıklara attın da ne oldu, ayakta uyuyon bakar körBiraz dikkatli ol. Sunucu değiştittirme bana şu zamanda. @serhatt 'ı en kötü sunucu yaparım senden iyi yaparım. Zenne gibi zaten iyi oynar konuda..
Cehennemde
Sunucu sensin o senin hatan.
Sen kendini ortalıklara attın da ne oldu, ayakta uyuyon bakar kör![]()
Bu işler @Çiğdem işi. Tutanak tutalım buna. Tekrar olursa kovarım..
Sunucu sensin o senin hatan.Fokları karıştırma şimdi, bi fok bildiği yoktu zaten abaza abaza geziyordu buralarda.
![]()
Resmen ayaklanma 😱😱😱Cehennemde![]()